NU NĒ!!!!! v.3

Posted on 02.12.2006 at 07:55
Sajūta: ir ok priekš rīta
Skaņa: Dream Theater - Lines In The Sand
Šorīt no rīta e-kastē bija vēl viens meils, cik sapratīsiet manas domas un man piekritīsiet, tad tas laikam ir pēdējais meils:

Paldies par atklātību. Un piedod, ka Tevi patraucējām.


Lai veicas,

Ģirts



Nu es saprotu, ka es vairs pasākumā nepiedalos (Jīīhāāāā savā ziņā).. Nu vismaz varēšu visu dienu veltīt ar [info]smilingeyes sākot iepirkt z-svētku dāvanas. Man vienīgi vēl gribas uzrakstīt atbildi: "Paldies, ejiet dirst! K-azis." bet laikam šoreiz to nedarīšu. Lai jau tiek pēdējā vārda prieciņš viņam. Galu galā, kā tur bija tes teiciens - gudrākie piekāpjas? Nu vo.. lai jau tiek! Kaut viņiem pasākums izgāztos. Negribas jau izklausīties pēc galīgi ļauna cilvēka, bet nu tās ir tikai manas domas. Taču par spīti šim meilam, mans šī rīta garastāvoklis nav mainījies un tas ir visai pozitīvs.
Labrīt! Lai jums laba šī diena! :)

Comments:


guceens
[info]guceens 2006-12-02 12:24 (o)
aij, nedaudz žēl... šņuk!
bet ko padarīs, ka ar mūlāpiem jāsasienas...:(
K-azis
[info]kazis 2006-12-02 12:28 (o)
man gan nav žēl.. par šo gan nav žēl. kas viegli (pat pārāk viegli) nāk, tas viegli iet. tikko aizrakstīju viņam atbildes mailu.. tomēr nepaturēju pēdējo vārdu, bet nerakstīju to "Paldies, ejiet dirst!" Uzrakstīju ko citu, cerams, ka tas demagogs kaut vai aizdomāsies.
guceens
[info]guceens 2006-12-02 12:31 (o)
Vienīgi skaties, ka viņam nav zobs uz tevi un pēc tam, ka tas kaut kādā ziņā nenāk par sliktu Eclipsei... Viņš jau ņemās pa to TEPu utt... tomēr biš svarīgs cilvēks. Baigi negribētos, ka tāds uzēstos uz Eclipsi, ne?
K-azis
[info]kazis 2006-12-02 12:38 (o)
un ko viņš izdarīs? neņems uz TEP? no vienas puses man to nevajag.. tagadiņ vēl jācer uz to, ka eclipse reanimēsies vispār. gan būs labi - es neko nesaku.. vnk vajag savākties.. un kad pienāks brīdis, tad jau laiks rādīs. kā pato teici - teik it īzī. ;)

a par Alsteru man toč po.. tādus riekstus brokastīs ščolkāt kā sēmuškas. nu nav nav viņš nemaz tik kruc kā plātās... vnk pāvs, kam paveicās ietikt JPD bet viņš taču arī tur var nepalikt tai amatā pārāk ilgi, if you know what I mean..
guceens
[info]guceens 2006-12-02 12:40 (o)
īstenībā jāpiekrīt... viss būs štokos. un ja tiesām saņemsieties un gribēsiet, izsitīsieties bez Alstera!!! :))
Tā kā lietošu mankija teicienu - turās!!!! :))))))
K-azis
[info]kazis 2006-12-02 12:48 (o)
:D nu ja! viss ir mūsu pašu rokās.. un pat ja labi piestrādā, var Alsteram likt dancot pēc mūsu stabules.
Previous Entry  Next Entry