nopūta...

Posted on 27.09.2006 at 15:45
Sajūta: cold
Skaņa: Candy Dulfer - Lily was here
es nesaprotu un negribu ar īpaši saprast ko es nesaprotu, bet ir sajūta, ka something is missing...


gimme a clue!

Comments:


burvis, ghe
[info]wztr 2006-09-27 16:33 (o)
iespējums risinājums jau ir norādīts tavā norādītajā garīgajā..?..
bet manuprāt, ideāli cilvēkam nevar iet ilgi, jo tad pierastu. tādēļ atkāpjas, lai atkal novērtētu to. bet vispār šādos gadījumos vari palasīt pats savu poustu http://klab.lv/users/kazis/64712.html ;]
K-azis
[info]kazis 2006-09-27 17:22 (o)
nevajag man neko bāzt acīs ja! :) es jau takš tikai āxtos! :P nu varbūt tev zināma kripatiņa taisnības ir..

nu katrā ziņā sildīties nevajag.. ir ok.. vnk nu tur iekšā ir auksti.. :)
burvis, ghe
[info]wztr 2006-09-27 17:32 (o)
;D tā es būtu klusējusi, ja pousta beigās nebūtu uzrakstījis "gimme a clue!" ;)
un nezinu, vai man tagad izrādīt savu gudrību :D un teikt, ka ar to visu jau arī biju domājusi tieši to iekšieni. /mans caur kreiso uzaci paskatās/
maaris
[info]mankijs 2006-09-27 22:41 (o)
paskaties tagad aiz loga! NU PASKATIES TAČU!!!!! Ir jauki, ne? Tev ir kadas problēmas? kkas neiet kā gribētos?! AIZMIRSTI! Paskaties pa logu un aizmirsti to visu! vianalga, pat ja tev šobrīd lietus aiz loga līst, vai ir tumša nakts. bet tu paskaties... un saproti beidzot, ka tas ir skaisti... paveries debesīs! apsveic sevi.. savu sirdi... savu dvēseli... savu prātu ar to, ka esi dzīvs!... tagad atver logu (vienalga pidžammā tu esi vai hokejkreklā... vienalga vai aiz loga mežiņš vai pretējā māja dzīvas satiksmes pilsētā).. nu atver taču to sasodīto logu! Paelpo svaigu gaisu!!! un tagad ieslēdz kko uzmundrinošu fonā... (man aizvakar drūmo noskaņojumu, uz Valsts kasi ejot, prom aizskaloja pa Radio SWH Rock skanošais Foo Fighters - times like these) nu kko saulainu ieslēdz.. tā lai tev gribas lēkāt.. lai sajūti sevī enerģijas pieplūdumu... kaut vai Hot Hot Heat - Bandages vai The Ramones - Pet sematary.. un iedomājies, ka tas, kas tev tagad skan fonā ir kkas jauks... ka tur teksts kaut vai ir par to kas tev patīk... vienalga gumijlēkšana, vai gulēšana pļavā, vai saulriets uz kādas Lielā kanjona klints dzegas. Ja tev nepatīk cilvēku bari, iedomājies, kaesi viens pats! Nohipnotizē sevi uz ko labu. uz to labo stīgu tev krūtīs. kaut vai lai asaras birst no laimes vai no kā cita!... :) tagad pieej pie spoguļa un pasmaidi sev! nu izdari taču tā, kā es saku! :) lūdzu! nu lūdzu!!!... nu vai tagad nav labāk?

un tagad vari lēnām apsēsties atpakaļ savā krēslā.. bet dari to lēnām.. aizver acis... un tagad lēnām tās atver...
kas tagad būs? nekas nebūs, bet tagad padomā... vai es tev šīs piecas (vienalga vai mazāk, vai vairāk) minūtes neliku aizmirst visu pārējo? ja jā... tad man prieks, ja nē.. piedod lūdzu, ka nolaupīju veselas piecas minūtes tava dārgā laika! zinu, ka tev tagad tas ir daudz no svara. un tagad vēlreiz pasmaidi! PALDIES!

un tagad kompliments tev no manis: Tev piestāv smaids! :)
burvis, ghe
[info]wztr 2006-09-27 23:33 (o)

+1

+1 par īsto vietu, īsto laiku un īsto tekstu! [zinu, ka kādu laiku atpakaļ kazis šo rakstīja un atceros, kā pēc izlasīšanas man bija baigi labi] Šis ieraksts būs jāpieliek pie maniem memories! ;)
K-azis
[info]kazis 2006-09-28 11:28 (o)

Re: +1

hmm.. pat kkas no manis ir kādam memories vērts? :) jauki! :)
burvis, ghe
[info]wztr 2006-09-28 12:10 (o)

Re: +1

nu šitādu cilvēka sakratīšanu nevar laist garām! [es nezinu, kas man pēdējās dienās ar tiem dīvainajiem vārdiem] :D
Previous Entry  Next Entry