One of the dreams cometrue!!!!!

Posted on 11.03.2006 at 17:52
Šodien kā jaunpienācēji radio SWH priekšnama topā isoļoja Eclipse dziesma "Aiz Debesīm"!!!!! Lūgums visus, kam nav slinkums un ir vēlme nobalsot! To var izdarīt šeit! Diemžēl balsot no viena PC var tikai reizi stundā, tādēl lūgums neaizmirstiet nobalsot pēc laiciņa vēl, un vēl, un vēl... ;) Paldies jau iepriekš visa ECLIPSE radošā un atbalstošā kolektīva vārdā.

Btw... ja ir vēlme dzirdēt ne tikai daļiņu no vienas mūsu dziesmas, tad laipni aicināti apmeklēt mūsu mājas lapu www.eclipseband.lv

Comments:


guceens
[info]guceens 2006-03-11 18:57 (o)
"One of the dreams cometrue!!!!!" -> skalji teikts... ja nebalsos, tad tikpat aatri vien izlodosiet... taapeec vajag agjiteet, reklameet, dariit visu iespeejamo... a to vakar muuzikas gada balvaa noskatiijos uz astronautiem... nu un??? vini tak nav nekas dizhi izcils..JUUS ARII TO VARAT PANAAKT! vaik tik nedaudz pacensties!!! vairaak organizet konchus... un ideaali buutu tikt uz radio swh Lielo vakaru ar Tomu Greevinnu parunaaties un uzspeeleet kaadu dziemsinu! :)
K-azis
[info]kazis 2006-03-12 11:50 (o)
klau, bet tu neesi domājusi par menedžeres karjeru? viegli teikt visus šos vārdus... vai tiešām domā, ka mēs pie tā jau nestrādājam? Bet lielais vakars nav mans favorīts... 100% nav, bet ja vajadzēs un būs iespēja.. lai tik liek un spēlē!

UN kāpēc "One of the dreams cometrue" ir pārāk skaļi teikts? tas ir tikai viens no daudziem sapņiem! no big deal... būs jau vēl citi, lielāki sasniegumi.. fasten your seatbelts, Dorothy, `cos Kanzas is goin` bye-bye... ;)
guceens
[info]guceens 2006-03-12 17:00 (o)
manupraat, skalji teikts taapeec, ka patiesiibaa jau enkas veel nav sasniegts. jo katra grupa var aiznest savu cd un vina ierotees peedeejaa vietaa prieksnamaa kaa jaunpienaaceeja.. vot tagad notureeties paaris nedeeljas vai pat dabuut pirmo vietu vareetu atbilst Tavam teicienam! :) tik neapvainojies.. vnk es izsaku savas domas... tb ka vajag iet uz priekshu, jo saliidiznoshi tas ir pats mazuminsh sasniegts! :)

kaapeec taa peeksni iejautaajies par menedzeres karjeru??? :)
guceens
[info]guceens 2006-03-12 17:03 (o)
btw es jau nesaku, ka juus neesat straadaajushi daudz un dikti... tik es meeginaju ar komentu veel vairaak iedvesmot, lai jums taa lieta iet taalaak! :)

nu kaukaa taa..:) tik nedomaa savainoties un doamat, ka es kaut ko paarmetu! taa tas galiigi nebija domaac! :)
K-azis
[info]kazis 2006-03-12 18:12 (o)
nu pēc man saprotamajiem parametriem, tu vnk pateici to pašu, ko savā komentārā biju izteicis... ts ir tikai mazs un nenozīmīgs sasniegumiņš, taču kādēļ tas nevarētu būt arī mazs piepildījies sapnītis.. iekļut radio mēs iekļuvām... noturēties.. tas jau ir cits sapnīc un cic uzdevums.. nu kkā tā. hope that U will B one of those, who will go all the way with us! ;)

P.S. [neaizmirstam reizi stundā balsot! ;)~]
guceens
[info]guceens 2006-03-12 19:32 (o)
aha, pa shodien un vakardienu jau kaadas 5as reizes buushu nobalsojusi kopumaa ;) biezhaak nesanaak! :))))
Previous Entry  Next Entry