Rāpuļi Ar Putniem un citi zvēri

Posted on 02.12.2022 at 10:19
Sajūta: Priecīgs
Skaņa: Aerosmith - Get A Grip
Visi kaut ko apkārt raksta par Spotify izcilajām pleilistēm no dziesmām kas šogad klausītas, ielīdu es arī paskatīties. Pilnīgs meh. Visticamāk tāpēc ka ar sievu meklējām dziesmas ko lipināt iekšā kāzu pleilistē. Savādāk es nevaru izskaidrot tos brīnumus kas tur iekšā. Daudzas dziesmas pat nav klausītas vispār. Nojūdzies algoritms.

Dažas dienas atpakaļ atcerējos par tādu blici kā R.A.P. noklausījos diskogrāfiju. Pēc 2 albumiem mazliet sāka apnikt "štance", bet ar tās palīdzību viņi piepildīja koncertvietu grīdas tāpēc dirst neko nevaru :)
Otra grupa kas mēģina no visām pusēm atgriezties manā apritē ir Alter Bridge. Vēl bišķīt un es padošos un noklausīšos visu diskogrāfiju pāris reizes līdz pienāks laiks skandināt Sinatras mierīgo balss tembru sniegotos decembra vakaros.

Un bijām uz Barselonu. Šur tur ir pabūts, bet salīdzinoši reti ir sanācis noķert to sajūtu ka gribētos tagad un tūlīt pārcelties uz dzīvi. 17. novembrī 13:30 izejot no lidostas mūs sagaidīja zilas debesis, saule, palmas kalni un +21*C. Tās pašas dienas vakarā radi sūtīja ziņas ka Latvijā snieg. Bet tas nekādi nevarēja sabojāt turpmākās 4 dienas baudīt tapas, Gaudi arhitektūru, kultūru, marihuānu (kas kā izrādās tur ir legāla), mieru un nesteidzīgumu, kā arī 1,5L Sangrijas pudeles par 1,45 EUR. Lieki piebilst ka Sangrijas dzērām vairāk kā ūdeni. Viens feils ko varu atcerēties ir par olām. Pirkām olas lai brokastīs uztaisītu omleti ar king size garnelēm.. olas izrādījās jau vārītas. Neraža, nācās ēst ar garnelēm un vārītām olām pildītus kruasānus. Buržuju problēmas :D

Nākamnedēļ brauksim uz Cēsu pusi pie draugiem un pa sazin cik gadiem (vai pat gadu desmitiem) ir doma taisīt mežā pikniku ar galveno atrakciju - šlūkāšanu no kalniem. Ragavas, plēves, padirseņi - you name it! Iekšējāis bērns sit plauksiņas un nepacietīgi dīdās.

Previous Entry  Next Entry