Dzimšanas dienas mēnesis

Posted on 01.07.2022 at 10:46
Sāku skatīties Severance dažas dienas atpakaļ. Palikusi nenoskatīta vien 9 (pagaidām pēdējā) sērija. Otro sezonu laikam tikai filmē vēl.Vēl viens foršs seriāls kas kutina domāšanas šūnas (filozifiskā ceļā) tāpat kā Westworld, kuram, starp citu, nesen iznāca 4. sezonas pirmā sērija. Ātrāk kā tika solīts uz šī gada novembri.

Nu lūk, tajā Severance galvenais tēls lasīja grāmatu kurā bija foršas vārdu spēles, sauksim tās tā ērtības labad. Iepriekš biju dzirdējis par (seriālā neiekļauto) "'Earth' without 'art' is just 'eh'.". Jaunās pērles ko piezīmēju sev ir "'Bullies' ar nuthing but 'bull lies'." un "At the centre of the 'industry' is 'dust'." Pēdējā jo seviišķi iepatikās ņemot vērā kas šobrīd notiek uzņēmumā kurā strādāju. Vadības maiņa, iepriekšējo solījumu nepildīšana (jo nav jau vairs kam tos pildīt), jaunu solījumu un draudu izteikšana un vispār fakuci izraisošas sajūtas. Nē, divus fakučus izraisošas sajūtas.

Nākamnedēļ 3 dienu komandējums uz Londonu. Satikšu bračku pa ilgiem laikiem. Pēc tam uzreiz sāksies 2 nedēļu atvaļinājums kuru es nevaru sagaidīt. Tik ļoti pohuj uz darbu man sen nebūs bijis. Lai čamda paši savas pipeles un liek mani mierā.


kas vēl tāds? Daudz jau visādu notikumu un viswus nevar nemaz atcerēties. Kopumā viss labi, bet tas karstums traucē visam.

Previous Entry  Next Entry