Sazvērestības terorija nr. Covid-19

Posted on 05.03.2020 at 08:42
Skaņa: Van Halen - Humans being
Un ko patiesībā testē ar šo gripveidīgo vīrusu?
Cik ātri un plaši izplatās ziņas?
Cik ātri ir spējīgi reaģēt pasaules atbildīgie dienesti?
50 citus parametrus?

Šis vīruss ne tik ļoti inficē fiziskus ķermeņus, kā tas inficē prātus.
Proti, jebkura doma, kura kļūst populāra izplatoties, ir kā vīruss. Tā inficē prātus nokļūstot saskarē ar šo domu/informācijas liesmiņu. Jebkurā formātā - tv, radio, ziņu lentē, tviterī, instagramā, un sazin vēl kur tagad cilvēki spieto. Un ar informāciju ir tā kā tajā sacījumā: "once you learn, you cannot unlearn". Ar laiku var aizmirsties, kad tā vairs nav populāra tēma, bet imūni ir tikai tie, kuriem nav pieejas informācijai.

Svarīgi ir tas kā katrs uztver to un ko ar to dara. Vienkāršoti varianti ērtības labam - uztraucas vai neuztraucas. Izdari secinājumus, pieņem lēmumus un saproti kāds varētu būt rīcības plāns, ja kaut kas notiek ar tevi pašu vai taviem favorītajiem tuviniekiem, par kuriem tev nav vienalga.

--

Vienkārši ir tā ka mani šorīt izbesīja tas ko dzirdēju 900 sekundēs kad jau slēdzu durvis vaļā lai dotos uz darbu - cilvēki Itālijā bija uztaisījuši melnā humora skeču video. maigi izsakoties tas tika uztverts neviennozīmīgi un cilvēki sāka (kārtējo reizi jau) dirskutēt par to cik tālu melnais humors ir humors. Ībļi. Humoram robežas (ja tādas vispār ir) ir tik tālas, cik tālas ir katra cilvēka aprobežotības paliekas. Šajā laikā jo sevišķi vajadzētu smieties par visu un tik bieži cik vien iespējams. Faking dabiskais C vitamīns un laimes hormoni stiprina imunitāti bez jebkādām drapēm. Un smiešanās arī paildzina mūžu (itkā).
Smeķēšana saīsina mūža garumu (itkā).

Vajag pīpēt pareizas lietas.

Previous Entry  Next Entry