Veci gali, jauni sākumi

Posted on 06.12.2018 at 09:45
Skaņa: Phantom Planet - California
Piezīme sev: nav prāta darbs lietot psihodēliju pirdienas vakarā, ja mīļotā sieviete ir mājās un nākamajā rītā uz darbu. Nekad vairs.

Bet rezultāts labs. Sanāca iztīrīt bēniņus no novecojušām domām un aizspriedumiem, atbrīvojot vietu jaunam, svaigam un skaistam. Un garšīgam kā apelsīnu Orbit. Sen jau vajadzēja. Sen. Ja Halējs nebūtu bijis pimpītis un vasaras pārgājienu būtu noorganizējis pēc sākotnēji plānotā scenārija, zemapziņas dubļi nebūtu bijuši tik piekaltuši. Lai nu kā, tas ir aiz muguras un var turpināt skatītes nākotnē ar svaigām acīm.

Novem bris pavadīts. Daudz noslēgumu.. gan simbolisku, gan garīgu, gan fizisku. Latvijai 100. Ir nodzīvots un sagaidīts cipars. Un visas citas lietas arī kaut kā lielos vilcienos ir galā. Nevilšus uzpeld jautājums - ko tālāk? Taisīt bērnus? Pamest visu un doties pasauli apskatīt? Savādā ziņā ir sajūta, ka viena dzīve ir nodzīvota un tagad var sākt dzīvot nākamo. Kāda nu tā būs? Tas jāizlemj un jādodas tajā virzienā. Protams, improvizācijai būs liela loma, bet virziens? Laikam jāsāk pierakstīt sapņi/mērķi. 2025. gadā uz Japānu. Noteikti vajag uz LA aizlidot un uztīt kāsi pie okeāna kopā ar random sērferiem. Jaunu, kritērijiem atbilstošu auto. Ģimeni un dzīves telpu (vēlams bez (faking) ziemas). Un vismaz 100 000 000 EUR kontā. Aiziet!

Piezīme sev 2: results may vary.

Previous Entry  Next Entry