Saules (ne)nogurdināmie

Posted on 07.08.2018 at 09:45
Pārmaiņas pēc šī vasara spridzina. Tā ir karsta, saulaina un interesanta. Reizēm gan gribētos kaut ko no tā visa maķenīt pamainīt, bet tajā pašā laikā diskomforts nesasniedz līmeni lai slinkumu nomainītu pret aktīvu darbību lai pamainītu to kas garlaiko, vai tml.

Atvaļinājums bija lielisks. Ļoti daudz kas tika izdarīts un palika neizdarīts. Atnāca arī pasūtītā sev dāvana dzimšanas dienā. Iemēģināta. Pārgājienu šūpuļtīkli spārda dirsu. Turpmāk šis būs mans mīļākais camping gear. Telts lai paliek citiem gadījumiem. Protams, daudz kas vēl jāpiepērk klāt un jāizplāno, bet nekas nespēj šobrīd pārspēt par gulēšanu šūpuļtīklā. Mežā vai pie ezera. Ģeniāls cilvēces izgudrojums.

Anyhow, cerams alga ienāks šodien nevis rīt, jo ar visiem pasākumiem kas bija un vēl plānojās konts ir mazliet izslāpis pēc papildinājuma. Meh. Tāpat baigi par to nepārdzīvoju.

Nevaru sagaidīt augusta (un vispār 2018. gada) 'main event'. Viens augusta vīkends paredzēts Lauvu bara "Pornlendai". Vīkends, kad labāko draugu bariņš iet mežā, izdzīvošanas stilā iekārto sev apmetni un guļvietas no nulles, ņemot vien līdzi instrumentus un dažus materiālus. Un kad apmetne gatava un resursi kvalitatīvai "čīzošanai" sagādāti, visi saēdās to par ko bītli dziedāja un izlaiž visumu no sevis pastaigāties.

Pēc tam jau atkal varēs kādu gadu izturēt šo projekciju ko pieņemts saukt par dzīvi. Bet tādā gadījumā, protams, ir jābūt sapratnei ka Einšteina Relativitātes teorija un Virknes teorija kvantu fizikā ir novecojušas un laiks atvērt jaunajai teorijai. Nezinātniski to varētu šobrīd saukt par Projekciju teoriju.

Previous Entry  Next Entry