paralīze ar mandeļu garšu

May. 31st, 2008 | 07:54 pm
From:: kashadura

Pirmo reizi mūžā izgatavoju maniokas pudiņu.( Tiesa gan improvizētu, jo man mājās nebija piena un ārā iet negribējās.) Pavisam necienīgi, bet tik raksturīgi jauniešiem sesijas laikā, apsēdos pie datora ar visu pudiņa šķīvi. Intereses pēc sameklēju googlā "tapioca". Uzzināju daudz jauna un noderīga par izmantošanas iespējām Āzijas virtuvē, kura, ja JHWH dos,pēc sesijas uz brīdi varētu ievākties manējā, bet tad pēkšņi uzdūros informācijai, ka manuva (cassava)augs, kura sakni saberžot iegūst tapioca, ir indīgs. Indi, kura viegli garšo pēc mandelēm, pirms ieviešanas tirgošanā izdabū arā kaut kā kaltējot un karsējot, bet nez kādi kaut kur dziļā Indijā (exportētājvalsts) tie ražošanas apstākļi.
Esot tāda īpatnība, ka daži cilvēki nejūtot to mandeļu garšu.

Link | view all comments


Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.