paralīze ar mandeļu garšu
« previous entry | next entry »
May. 31st, 2008 | 07:54 pm
Pirmo reizi mūžā izgatavoju maniokas pudiņu.( Tiesa gan improvizētu, jo man mājās nebija piena un ārā iet negribējās.) Pavisam necienīgi, bet tik raksturīgi jauniešiem sesijas laikā, apsēdos pie datora ar visu pudiņa šķīvi. Intereses pēc sameklēju googlā "tapioca". Uzzināju daudz jauna un noderīga par izmantošanas iespējām Āzijas virtuvē, kura, ja JHWH dos,pēc sesijas uz brīdi varētu ievākties manējā, bet tad pēkšņi uzdūros informācijai, ka manuva (cassava)augs, kura sakni saberžot iegūst tapioca, ir indīgs. Indi, kura viegli garšo pēc mandelēm, pirms ieviešanas tirgošanā izdabū arā kaut kā kaltējot un karsējot, bet nez kādi kaut kur dziļā Indijā (exportētājvalsts) tie ražošanas apstākļi.
Esot tāda īpatnība, ka daži cilvēki nejūtot to mandeļu garšu.
Esot tāda īpatnība, ka daži cilvēki nejūtot to mandeļu garšu.