snifs


12. Oktobris 2009

Aukstums @ 09:16

Nedēļas nogalē nosalu. Pie tam tā, ka maz neliekas. :) Līdz kauliem. Tagad es saprotu, ko nozīmē nosalt pa īstam - tas ir tad, kad tu dienu pēc tam, kad jau esi it kā atsildījies, staigā vilnas zeķēs un silti saģērbies - joprojām salsti un meklē, kā apsēsties tā, lai būtu pēc iespējas tuvāk siltumam. Laptopu turi klēpī, jo tas ir silts. Kāju turi uz adaptera kastītes - jo silts, saslēgti visi sildītāji - pūš uz tevi. Un padomāt īsti nevari - jo salsti. Mežā ar - pirmoreiz kājās bija savilktas trīs bikses - un kādas 7 jakas un krekli, pie tam viena goretex. Un tik un tā auksti. Pat ziemā, kad gulējām sniegā nebiju šitā pārsalis. Lūk tā ir izdzīvošana, bļe.

 

Comments

 
From:[info]windrider
Date: 12. Oktobris 2009 - 09:37
(Link)
Starp citu tieši šitādā laikā starp rudeni un ziemu var nosalt visvairāk. Lai gan gaiss itkā vēl nav tik ļoti auksts, bet lielais gaisa mitrums liek drebināties ne pa jokam!
[User Picture Icon]
From:[info]karlowich
Date: 12. Oktobris 2009 - 10:00
(Link)
Mitrums toč liels. Iepriekšējā naktī vēl mazliet nolija. Pa dienu jau neko, bet naktī patruļbāzē uzslējām apkurināmās teltis. Arā it kā sauss, bet iekšā viss mitrums izgaro. Zābakos var sajust kondensātu. Izej ārā un tur auksts - tas sasalts uz sāk saldēt. Sitā postenī pamanīju, ka mans cienījami melnais AK bija palicis pelecīgs - apsarmojis. Beigās pat apsvēru domu visu laiku stāvēt ārā un drebinaties, nekā iekšā mitrumā, bet siltumā.
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: 12. Oktobris 2009 - 09:39
(Link)
tavas izklaides tiešām ir neveselīgas un pašmocošas.
[User Picture Icon]
From:[info]karlowich
Date: 12. Oktobris 2009 - 09:56
(Link)
Nu, otra alternatīva ir Rumz&cola+alus. Tas atkal vairāk pa iekšām dod. :) Za to, nomirt veselam arī šaize.
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: 12. Oktobris 2009 - 17:54
(Link)
nu tās mocības uzreiz ir savādākas. Salt mežā vai sildīt orgānus :D
[User Picture Icon]
From:[info]karlowich
Date: 12. Oktobris 2009 - 22:48
(Link)
jeb organiem pec tam kirdik :D