20 Jūlijs 2011 @ 09:37
gaaziite  
mums ar turku meiteneem ir bezvaardu kauja. vinjas skalji uzvedas vakaros, mees vinjaam trauceejam ar skalju metaalmuuziku pa dienu. Slayer pie vakarinjaam uz pilnu klapi un ritma sishana liidzi pa galdu ar dakshinjaam. mmm. miskasti vinjas veelarvien neprot iznest un veel vinjas visu laiku epilee kaajas vai ko nu tur. chista visu laiku. pienjemu, ka vinjaam ir vilna 10cm biezumaa, jo citu izskaidrojumu es neredzu.
vakardien Rozhankaa raveejaam rozhu dobes, pljaavaam zaali. peec taa visa Daavids aizveda muus visus pie sevis padzert rabarberu sulu :D taa kaa busaa visiem 11 nebija vietas, tad 4 nacaas palikt, bet palika arii Italo no Itaalijas (jaa, smiekliigi), bet nu ok. Daavids muus pabaroja ar zupu un krievu pelmenjiem (taa vinji saucas), parunaajaam un tad braucaam ar vinja mashiinu atpakalj uz Bystrzycu. Italo dabuuja braukt bagaazhniekaa un mees iereecaam, ka ja policija musu apstaadina, tad mees teelojam pilniigu shoku, tjip - wtf? kas tas par viirieti? ka vinjsh tur gadiijaas? un Italo saaktu kaut ko stresaini runaat itaaliski un ai, smiekliigi. veel likaam vinjam teelot suniiti, ebt labaak sanaaca kakjiitis.
neyinu, ko lai veel uyraksta. daudy visaadu siikumu. piemeeram vakardien Romeks pa celjam pie mums iegaaja pakjert Zani, bet vinja jau bija pie mums, bet Haruns bija maajaas (un ieprieksh vinjsh bija Amsterdamaa), taapeec Romeks pie musm vakarinjas eest atnaaca sapiipeejies. visu vakaru par vinju smeejaamies, jo vinjsh visu laiku eeda kaa traks un vienkaarshi reeciigi uzvedaas.
ar Sabiini shodien iztiiriijaam ofisu, normaalu smilshu chupu izmetaam. peec 15min vajadzeetu atnaak muusu 'miiljajaam' turku meiteneem un prezenteet savu prezentaaciju par energjijas resursiem Turcijaa (vai kaut ko taadu), jo vinjas vakardien labpraataak palika ofisaa, nekaa brauca straadaat.
aa, veel vakardien ar savu labaako draugu Shehmusu (jap, jap, jaap :D ) reecaam par Sabiini, ka vinjai vajag iet aarsteeties, jo vinja smeejaas kaa ragana un taisiija struuklacinjas ar uudeni caur zobiem. es arii iemaaciijos taa dariit. mani diivainie sapnji turpinaas. un man gribas garumziimes.
aa, bet nu jaa, es ceru, ka vinjaam nebuus taas prezentaacijas un Daavids buus dupsiigs uz vinjaam, hahaa. a, veel taas pakaljas no mums sleepj ziepes. vai nav kunjas?
un man saap punciitis un galva visu laiku un briizhiem liekas, ka esmu totaali slima, bet pohuj :D
 
 
noskaņojums: tiiri ok
skan: top 10 best melodic death metal & folk metal bands
 
 
( Post a new comment )
[info]multisulinj on 20. Jūlijs 2011 - 20:49
haha, fight ar turcietēm man atgādina kojas, turklāt arī manu istabas biedreni sauc Sabīne un mēs arī mēdzām klausīties skaļi metālu utml. :D (un mēs ''faitojāmies'' ar blakus istabas meitenēm)
(Atbildēt) (Link)