15 Novembris 2010 @ 15:44
ko es tagad daru?  
loģiski, ka dejoju apakšveļā pie spoguļa :D nu labi, cik nu dejoju, bet goros. kaut man tāds garastāvoklis turētos vēl kādu laiciņu (visu atlikušo mūžu)
šodiena ir tīri jautra. klases biedri galīgi ar savu jumtu nedraudzējas, tāpēc visu laiku kaut kādi nesakarīgie prikoli, bet smieeaaklīgi. pa ilgiem laikiem arī Matīss parādījās, es jau biju aizmirsusi par viņa eksistenci vispār, bet ilgi tāpat nebija, pēc 4. stundas nozuda.
sportā lēcām pāri āzim. ko lai saka - aiz satraukuma uzlecu uz viņa ar taisnām kājām :D nesaprotu, kā man tas izdevās, bet lekt aiz Lienes, kura nomaucās uz sejas, nebija īsti iedvesmojoši.
krievu valodā norunājām par sēdi, kura bija īpaši par godu mūsu milzīgajai, 8 cilvēku klasei. man ir visvairāk neattaisnoto kavējumu - 47 :D šķiet, ka man nekad tik daudz nav bijuši, bet šis taču ir īpašs gads. kurš saka, ka 18 gados cilvēks paliek apzinīgs?
ā, un matemātikā..atnākam, uz galda lapas. jautājumi par 30lpp konspektu, par kuru es vispār neko nezināju. sasodītas 30 lappuses!! tas tak nav normāli. baigā jēga tādu kluci konspektēt, ja tas tāpat nelīdz sapratnei (vismaz lielākajai daļai (man varbūt :D ))
galīgi veiksmīgi uz Cēsīm aizstopēju. tikko kā uz ceļa uzskrēju (lol, notrieciet mani) un pacēlu roku, tā apstājās vīrietis un aizveda mani līdz Solo. izkāpu, aizgāju uz pastu, paņēmu savu Avon (jāa, es vēl joprojām esmu konsultantīte ^_^) paku un tipināju uz centru, matiem vējā plīvojot.
karoč visi ir sukas! biju kultūras namā uzzināt par No zobena saule lēca biļetēm. tur uz durvīm zīmīte, ka par biļetēm interesēties tūrisma centrā vai arī pa tādu un šitādu numuru. eju uz to centru, bet neatrodu (kā jau visas citas reizes), tāpēc pazvanu. viņi pasaka, ka viņiem dators nestrādā, tāpēc varēs tikai rīt uzzināt par biļetēm. pazvanīju uz 1188, bet tur vispār kaut kāda klukste tikai cenas nosauca un neko citu nepateica. laikam jāzvana uz biļešu paradīzi.
man ir smāāāržīga svece, tā kā tev, (*), bet laikam viņu dāvināšu rīt Glorijai uz vārda dienu, jo citu man nav ko dāvināt.
tāds aktīvs noskaņojums. laikam jānolako nadziņi ar kādu no jaunajām nagu lakām :D ak dievs, jūtos kā tāda caciņa. dziesma arī piemērota, haha
 
 
noskaņojums: rarr
skan: KAMON!!! - Брюнетка (I'll kill you, komēta :D )
 
 
( Post a new comment )
[info]pickle_jar on 15. Novembris 2010 - 21:22
Āzis laikam ir manis nīstākais sporta rīks
(Atbildēt) (Link)