March 21st, 2021 (01:43 pm)

sapratu, ka sexual harassment nav tas pats, kas uzmanības apliecinājumi, bet man ir kauns kaut ko darīt lietas labā. gribas to paslaucīt zem paklāja jo īpaši tāpēc, ka tas projekts, cerams, drīz beigsies. un, kamēr tikai runā, bet neko fiziski nenodara, tas neskaitās? vismaz lv gan jau, ka ne. tomēr, ja ne sevis, tad citu bijušo un nākotnes upuru dēļ kkas jādara. pretīgi. depersonalizējos.

Comments

Posted by: apokaplis ([info]apokaplis)
Posted at: March 21st, 2021, 02:00 pm

saņem mmanu virtuāļo papildspēku devu un cīnies ar netaisnību!

Posted by: ebeh ([info]ebeh)
Posted at: March 22nd, 2021, 12:26 pm

Man liekas viena no labākajām tehnikām ir dead on paskatīties offender acīs un ļoti mierīgi un stingri paprasīt “kāpēc tu mani aiztiec”, “kāpēc tu tā saki” vai kādu vēl vairāk vienkāršu jautājumu, kas cerams liktu viņam sākt taisnoties (vismaz uz daļu tas tā strādā) kamēr tu turpini death stare pacietīgi un klusē. Vai arī iespēja aktivizēt kaut kādu savu iekšējo raganu un sākt izturēties pret viņu pretīgi un atbaidoši (bet vislabāk tā, ka tikai viņš to redz).

Posted by: kapnutelpa ([info]kapnutelpa)
Posted at: March 23rd, 2021, 07:28 pm

uz cilvēku, kurš casually 8 cilvēku klātbūtnē, sadzēries vīnu 2 dienā, savā skaļajā balsī saka, ka grib mani izpist, tādi smalki psiholoģiskie gājieni var nenostrādāt. skaidrā kkā noturas, bet iedzerot pilnīgs širminieks

Posted by: ebeh ([info]ebeh)
Posted at: March 23rd, 2021, 08:32 pm

Nu reāli tad tie visi cilvēki ir enableri, neviens no viņiem nav tava laika un klātbūtnes vērts. Tas džeks droši vien ir pieradis pie visatļautības un, iespējams, kā saki, uz viņu nekas neiedarbojas, tad vienīgais risinājums ir walk out. Kas es saprotu, droši vien projekta ietvaros ir neērti utt bet neviens bloody projekts nav tā vērts, PERIOD. Tev tur ir kkāds līgums? Cerams ne, tad vispār easy. Un pilnīgi pohuj, ko jebkurš no viņiem padomās, jo tas nav normāli!!! Call me anytime!

Posted by: kapnutelpa ([info]kapnutelpa)
Posted at: March 23rd, 2021, 10:58 pm

tas pats karakters, par ko jau uz slēpēm stāstīju. paskatīšos, kā parīt uzvedīsies. paldies par atbalstu!

Posted by: divas_zosis ([info]divas_zosis)
Posted at: April 6th, 2021, 09:29 pm

This. Un nevajag nepamēģinot domāt,ka nenostrādās.

6 Read Comments reply