08 Jūnijs 2009 @ 15:49
pumpas  
divi varianti: 1) vai nu šī bezkaunīgā alerģija ir no tā negantā tomāta, ko ēdu vakar 2) vai arī, kas būtu lielākā nekaunība un absolūts pierādījums, ka dieva nav, tā ir no piecām mīļotās zaļās-ingvertējas krūzēm, ko vakar izdzēru. tā kā šorīt kasīdamās un nedomādama izdzēru gan brīnišķīgo ingvertēju, gan arī notiesāju dienišķo tomātu, tad ir neiespējami noteikt, kas ir vaininieks, toties ir parādījušās jaunas, košas pumpas. un pašlaik man atkal gribas gan tomātu, gan ingvertēju. jāiet berzēties gar stenderi. (bet varbūt tās pumpas ir parastākā alerģija pret to, ka Ogrē otrajā vietā ir "Visu Latvijai"?)
 
 
( Post a new comment )
frau Strumpf: MSP pīrāgi 2[info]juuuda on 9. Jūnijs 2009 - 12:47
kuri pārējie? bartkevičs? ar to, ka viņu prātiņi satur manāmi mazāku aprobežotības pakāpi un viņu daiļdirsība notiek mazliet citā virzienā - netiek savilktas drūmas sejas un nenotiek pārgudra izrunāšanās par kaut kādu mistisku latviešu latviju, dekolonizāciju un deokupāciju, nenotiek nebeidzama pašapliecināšanās un mēnessērdzīga zīmēšanās, kur vien iespējams, netiek pielūgti visvisādi gustavi celmiņi un igori šiškini utt. protams, gan jau arī VL daudziem tie ir tikai vārdi un tukša bļaušana, bet tas ļoti kaitina. ļoti.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Zilog[info]3_5469mhz on 9. Jūnijs 2009 - 13:31
kāda starpība, kāda izkārtne ir tam vienam lielajam sūdam?
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
frau Strumpf: MSP pīrāgi 2[info]juuuda on 9. Jūnijs 2009 - 14:52
sūdam - politiskajai partijai? tikai par tik, par cik tu nodod kaut kādus savus principus.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Zilog[info]3_5469mhz on 9. Jūnijs 2009 - 19:22
Es neaizstāvu VL. Un šiem jau ar principiem viss ir vislabākajā kārtībā, ne? Daži cīnās par muļķīgiem principiem (piemēram VL), daži par mājām Baltezerā (nu labi, varbūt ne Edvīns, kaut gan es jau neko par viņu nezinu) - tas ir tas sūds. Mums ar tevi - nekāda labuma kopumā.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
frau Strumpf[info]juuuda on 10. Jūnijs 2009 - 11:22
sapratu. bet es runāju par kaut kādiem saviem principiem. savādāk nemaz nezinu, kā tā izvēle vēlēšanās būtu izdarāma. strādās jau viņi visi, bet uz edvīnu vismaz var paļauties, ka viņš nebrēks.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)