jauki gan, ka ir bijis tāds jauks celtnieks Antons, kas labsirdīgs būdams, padalījās ar Laimas fabrikā dabūto šokolādes pulveri "Melnā Maģija", kas aizmirsts stāvēja nobāzts dziļākajā virtuves skapī. tagad pat šajos bezsaldumu laikos varu uzjaukt sev gardu šokolādes pastrēbienu. recepte:
8 tējkarotes šokolādes pulvera "Melnā maģija";
8 tējkarotes karsta ūdens;
6 tējkarotes saldā krējuma;
25 grami melnā balzama (ja gatavo bērniem, protams, iztiek bez tā).
Šokolādes pulveri sajauc ar ūdeni un saldo krējumu, liek mikroviļņu krāsnī vai karstā ūdens peldē un karsē, kamēr uzmet burbuli (jo ilgāk karsē, jo dzēriens kļūst biezāks). Kad tas ir noticis, pievieno balzamu, un dzēriens ir gatavs.
8 tējkarotes šokolādes pulvera "Melnā maģija";
8 tējkarotes karsta ūdens;
6 tējkarotes saldā krējuma;
25 grami melnā balzama (ja gatavo bērniem, protams, iztiek bez tā).
Šokolādes pulveri sajauc ar ūdeni un saldo krējumu, liek mikroviļņu krāsnī vai karstā ūdens peldē un karsē, kamēr uzmet burbuli (jo ilgāk karsē, jo dzēriens kļūst biezāks). Kad tas ir noticis, pievieno balzamu, un dzēriens ir gatavs.
6 raksta | ir doma