Soli pa solim
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Man ir jāatzīst, ka es gūstu patiesi pozitīvu reakciju un piederības sajūtu personības tipa INFP domubiedru forumā, bet tajā pat laikā es kaut kā nedaudz nekomfortabli jūtos, redzot, cik ļoti šajās domubiedru grupās esošie mēdz identificēties tieši ar šo klasifikāciju. Rodas iespaids, ka cilvēki šo personības tipu "nēsā kā tādu (atvainojos par izteicienu) birku". Vērtību un raksturlielumu piešķiršana, salīdzināšana ar citiem tipiem, saderības ar citiem tipiem vērtēšanu utt. Iespējams man neērti ir eksistenciālo apsvērumu dēļ, man izvēloties neidentificēties ar kaut kādiem specifiskiem raksturojumiem un iedalījumiem. Es esmu cilvēks. Es esmu dzīva būtne. Es esmu es.
(Visu citu var noskaidrot, vēršoties pie manis.)
 
 
Komentāri
[User Picture]
zināju vienu cilvēku ar intj personības tipu, kas nespēja beigt regulāri pieminēt to, ka ir intj. un tiešām uzvedās tā, it kā viņam uz pieres bija uzlīmēta etiķete. un līmēja to citiem virsū arī tikpat regulāri.
var jau būt, ka ir iespējams labi un precīzi uztver personības iezīmes cilvēkos un savienot tās ar tiem tipiem, bet ļoti, ļoti kaitinoši!!!!!!!!
 
Powered by Sviesta Ciba