Dienskaitis
Back Jūnijs 2024
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Ķēmkarte
Juriic
User: [info]juriic
Name: Juriic
Page Summary
viz - punkti.
juriic
[info]juriic
Add to Memories
Tell A Friend
punkti.
Comments
kmataj_genf From: [info]kmataj_genf Date: 19. Jūnijs 2008 - 20:29 (Līķis)
ibio, shito izlasot man gribas ar tevi kopaa dzert :D man biezhi liekas, ka taads cilveeks kaa es - bez asas meeles, bez tieksmes visur uzvareet un bez konkureetspeejiiga pretekliiguma (tb bez cilveeku chakareeshanas plaaniem) - ir totaals atkritums prieksh shitaas sisteemas.
man kljuust baisi, veerojot, kaa lielaakaa dalja manu draugu prieciigi metas tajaa 'skola-darbs-paartijs' (vai tikai 'darbs-paartijs') ciklaa, kur neatliek laikak mieriigi apstaaties malaa un apskatiities kaados suudos iekuulies. un besii klausiities ar milziigu paarlieciibu izteiktajos apgalvojumos, ka es laizhu garaam dziivi un neveicu sasniegumus, diikdieniigi "nedarot neko". toties no malas veerojot sho zombiju marshu un redzot dahuja vairaak par tiem soljojoshajiem cirvjiem, gribas vemt no shiis klaustrofobiskaas bezizejas sajuutas. jo es zinu, ka kaadu dienu pats soljoshu shajaa liikju gaajienaa.
aa, jaa, un sapnji ir labaaki par jebkaadu filmu, fantaaziju, un protams realitaati.
P.S. un veel es gribu dabuut vitamiinu, lai izdzenaatu savu peleeko apaatiju. uzchinjiitu sev viendimensiju, darba tirguu konkureetspeejiigu praatu, mosh tad es vareeshu iekljauties shajaa mehaanismaa un funkcioneet bez pretoshanaas. bet varbuut man uznaaks psihoze un es doshos peedeejaa amoka skreejienaa.
juriic From: [info]juriic Date: 20. Jūnijs 2008 - 00:21 (Līķis)
/salute
Es nevarētu piekrist vairāk droši vien, bet tanī pašā laikā ir tik daudz saradušies arī visāda paveida `dubultaģentu` tā saukto pseidointelektuāļu/mizantropu deģenerātu, kuri iemanījušies, it kā, izlasīt kaut kur kaut ko gudru, un veiksmīgi to sākuši izmantot, lai ar QQ palīdzību iespaidotu darbs-partī masas, kuras sāk viņus pielūgt. Dzīvs piemērs ir Sarkasma rīkotājs. Ļoti `gudrs un filosofisks` puisis, kurš runā hujņu, un ar savu sociāli aktīvo dzīvesveidu par to vien domā kā efektīvāk izspiest no sabiedrības naudu. Lai gan sabiedrība to, protams, ir pelnījusi, un es tāpat izklausos pēc tāda, kuram vienkārši skauž.
Dzert varētu. Skābes cilvēks bija un pazuda. Festi.
kmataj_genf From: [info]kmataj_genf Date: 20. Jūnijs 2008 - 13:20 (Līķis)
jā, uz festiem vajag tikt, tikai naudas nav. sarakstā pagaidām ir jāņi un zvērā :)
mhm, šitajiem snobiskajiem "alternatīvistiem" uzreiz var redzēt cauri - ka viņu galvenā fīča ir dabūt naudu un pisties ar pēc iespejas vairāk vecenēm. tikai cilvēki bieži ir neizpratnē, kāpēc nodiršu šo "inteliģento un alternatīvi anti-korporatīvo" jaunieti, viņš tak cīnoties pret masu kultūru un aprobežotu domāšanu... a īstenībā viņš ir reāls biznesmenis emo/metalista/dajebkādā tērpā.
juriic From: [info]juriic Date: 22. Jūnijs 2008 - 17:55 (Līķis)
Ko es vispār gribēju ar to pateikt ir, ka pasaulē ir tik nenormāli daudz patiesību, kuras neviens neuzzinās. Līdzīgi kā neviens no turienes neatgriežas dzīvs, lai pastāstītu. Savukārt, tie, kuri šīs patiesības izmanto savā labā paši ir daļas no lielās patiesības, kamēr piekopj arī savu liekulīgo dzīvesveidu un ir morālas atliekas... bet to jau neviens nekad neuzzinās.
Burkšķētāji vai nu Ieburtot...