Dienskaitis
Back Jūnijs 2024
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Ķēmkarte
Juriic
User: [info]juriic
Name: Juriic
viz - Komentāri
kmataj_genf
ibio, shito izlasot man gribas ar tevi kopaa dzert :D man biezhi liekas, ka taads cilveeks kaa es - bez asas meeles, bez tieksmes visur uzvareet un bez konkureetspeejiiga pretekliiguma (tb bez cilveeku chakareeshanas plaaniem) - ir totaals atkritums prieksh shitaas sisteemas.
man kljuust baisi, veerojot, kaa lielaakaa dalja manu draugu prieciigi metas tajaa 'skola-darbs-paartijs' (vai tikai 'darbs-paartijs') ciklaa, kur neatliek laikak mieriigi apstaaties malaa un apskatiities kaados suudos iekuulies. un besii klausiities ar milziigu paarlieciibu izteiktajos apgalvojumos, ka es laizhu garaam dziivi un neveicu sasniegumus, diikdieniigi "nedarot neko". toties no malas veerojot sho zombiju marshu un redzot dahuja vairaak par tiem soljojoshajiem cirvjiem, gribas vemt no shiis klaustrofobiskaas bezizejas sajuutas. jo es zinu, ka kaadu dienu pats soljoshu shajaa liikju gaajienaa.
aa, jaa, un sapnji ir labaaki par jebkaadu filmu, fantaaziju, un protams realitaati.
P.S. un veel es gribu dabuut vitamiinu, lai izdzenaatu savu peleeko apaatiju. uzchinjiitu sev viendimensiju, darba tirguu konkureetspeejiigu praatu, mosh tad es vareeshu iekljauties shajaa mehaanismaa un funkcioneet bez pretoshanaas. bet varbuut man uznaaks psihoze un es doshos peedeejaa amoka skreejienaa.

Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..