25 Novembris 2013 @ 16:52
Boikots  
Cilvēki, kas parasti iepērkas Stockmann un Sky tagad aicina boikotēt Maksimu. Tā teikt, pievienojies, ja vari to atļauties.
 
 
( Post a new comment )
thel[info]thel on 25. Novembris 2013 - 23:11
Manuprāt, ir brīnišķīgi, ka var biokotēt da jebko. Tas ir labākais veids kā ietekmēt bezatbildīgus biznesa darboņus. Ne velti citzemju avīzes regulāri publicē t.s. ētisko apģērbu sarakstus, kāds apzinīgāks nepērk kafiju bez attiecīga sertifikāta utt. Katra paša izvēle ir interesēties par to visu un ar savu maku mēģināt kaut ko ietekmēt (un tādējādi pamazām sakārtotos arī t.s. sistēma). Arī nesenā traģēdija var būt sākums kaut kādai solidaritātei. Bet no citas puses - var jau neitralizēt šo attieksmi apgalvojot, ka tā ir tikai histērija.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
blond[info]blond on 26. Novembris 2013 - 00:26
Nē, nu labi. Ir tev daļēji taisnība. Bet tikai tad, ja, kā tavos piemēros, cilvēks domā ar galvu un patstāvīgi pieņem lēmumus, no kā un kāpēc attteikties. Muļķu (kuri pat ne par ko neinteresējas) boikots ir bezjēdzīgs. Jo ļaunāk, ja ar muļķiem manipulē.
Pie tam, atvaino, bet atļaušos prognozēt, ka visi šie brēcēji tāpat ne ko boikotēs, ne kā, skries, kur lētāk. Toties būs sabiedriskajā telpā drusku atmazgājušies.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
Avtonoms[info]junona on 26. Novembris 2013 - 01:51
Es jau negribēju tik daudz celt jautājumu par boikotēšanu vispār. Tikai par liekulību. Proti, man ir aizdomas, ka daudzu paustais aicinājums aicināt boikotēt Maksimu ir līdzīgs pensionāres Antoņinas aicinājumam boikotēt Sky, kurā viņa nekad nav iepirkusies, jo nevar līdz tam tikt un arī cenas ir pārāk nedraudzīgas.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)