23 Augusts 2011 @ 19:59
Trīs P  
Ko domājat par jauno portālu puaro.lv? Man pagaidām izskatās pēc kaut kāda Kluba vulgaris varianta ar pamatīgu dzelteno toņu dominanti. Izskatās, ka viss veidots ap saukli - politika, puipi un pīpēšana. Izrādās, ka ir prāti, kuros šīs lietas kaut kā harmoniski sadzīvo.

Daudz ko izsaka šis video, protams
http://www.puaro.lv/lv/video-galerijas/mes-par-informaciju-samaksasim-labak-neka-citi-anonimitati-garantejam/comments#comments
 
 
( Post a new comment )
helvetica[info]helvetica on 23. Augusts 2011 - 22:40
man gan tas šķiet gana veiksmīgs un izdevies pasākums, jo citos pupu žurnālos ir jāmaksā, lai redzētu pašas labākās bildes, kā arī raksti lielākoties ir tupi, abet te raksti ir tipa par politiku tipa no publiski zināmām personām, līdz ar ko latiņa tomēr augstāka nekā mango vipi u.tml., taču vienlaicīgi nav arī pārāk daudz, lai pārāk nesagruzītu un nesagarlaikotu lasītāju vulgaris. Ja šitāds darbotos visu cauru gadu ui kā varētu ietekmēt ļaudis (īpaši vīriešus laukos :D )
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]antons_v on 23. Augusts 2011 - 22:55
>>> īpaši vīriešus laukos

Domā, ka viņiem pirms/pēc padočīšanas interesē politika? Aga, tūlīt. Drīzāk jau iedzeršana.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
Avtonoms[info]junona on 23. Augusts 2011 - 22:58
Var jau būt, ka tev ir taisnība, tomēr es šaubos. Man šķiet, ka pat aprindās, kas lasa šādus izdevumus Liepnieka un Saksa pieminēšana nekādu sajūsmu neizsauc. Viss šarms ir vai nu notērēts vai arī nekad tāda nav bijis. Es arī šādam pasākumam neredzu nišu.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)