jubilacija -

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

October 17th, 2007


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:47 pm
Domburs uzdeva manu šī vakara jautājumu - un ko tad jūs darīsiest?
Baiba - iesim ielās un prasīsim, lai Kalvītis atstājas (sātans, zinies)!

Labi, a ko tālāk? Nosauciet man to glabēju, nu kaut vienu, lūdzu!!

(21 comments | Leave a comment)

Comments:


From:[info]murse
Date:October 17th, 2007 - 10:53 pm
(Link)
kapēc tev ir vajadzīgs viens glābējs? Nu nebūs tāda! Valdība tikpat labi varētu daļēji sastāvēt no tiem cilvēkiem, kas tur ir līdz šim (un tā visdrīzāk ari būs, jo lv vnk ir pārāk maza, lai mēs varētu vienkārši nomainīt saeimu/valdību) bet viņiem ir JĀDZIRD tas, kas notiek apkārt! Viniem ir jārēķinās ar to, ka tautas intereses ir pirmā vietā. Protams, tas nenotiek vienā dienā vai viena piketa rezultātā! Bet tas vismaz ir sākums.
Bet tiešam, es nesaprotu, vai tu līdz šim nemanīji to, kas apkārt notiek?
[User Picture]
From:[info]jubilacija
Date:October 17th, 2007 - 10:58 pm
(Link)
tieši otrādi - pārāk sekoju līdzi tam, kas notiek, lai spētu pieņemt "svēto šausmu" brēkalēšanu:((
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:October 17th, 2007 - 10:53 pm
(Link)
Vai tu arī lasi vai tikai raksti?
[User Picture]
From:[info]jubilacija
Date:October 17th, 2007 - 10:57 pm
(Link)
es bēdājos:(( Man te nav domubiedru:(( Visi brūk man virsū:(( Bet es jau tikai jautājumus uzdodu... Bet man uzreiz tiek piešūta politiskā pārliecība vai tieši otrādi - politiskā nepārliecība... Lai gan - man ir viedoklis, tikai tas ir diezgan nepopulārs:((
From:[info]murse
Date:October 17th, 2007 - 11:15 pm
(Link)
nu bet tad paud to savu viedokli! padalies ar savu slepeno info!
[User Picture]
From:[info]jubilacija
Date:October 17th, 2007 - 11:27 pm
(Link)
Uzskatu, ka jāsāk ar sevi, ar mazumu, ar ikdienu, jo nespēju cienīt cilvēkus, kas bļauj par korupciju, bet paši maksā ķepā ceļu policistiem un ar to pat lepojas; ķērc par valsts nozagšanu, bet paši saņem bezdarbnieku pabalstu, lai gan no darba ir aizgājuši, lai "atpūstos"; pīkst par pieķēzītu dabu, bet paši bez uztraukuma izmet uz ielas izsmēķi; ņurd par vienu likumu visiem, bet sastrēgumus apbrauc pa tramvaja sliedēm... Jo zagšana ir arī sērkociņu kastītes paņemšana nemaksājot, un sirdsapziņa nosmulējas ne jau tikai no miljoniem...
Un tomēr es ticu, ka cilvēki defoltā ir labi, tikai dažreiz kļūdās. Un ka, piemēram, valdības vīriem bieži vien ir iemesli rīkoties šādi vai citādi, bet ne vienmēr šie iemesli ir publiskojami, jo tauta, piedod, lielos vilcienos ir spējīga vien uz linča tiesu... Un vēl - es neesmu pārliecināta, ka taisnība ir tam, kas skaļāk kliedz, un ka tad, ja Hermanis vai Sipeniece būtu "pie šprices", lietas tiktu sakārtotas un viņi visu darītu pēc sirdsapziņas un tā, lai tautai labi... Jo nav jau daudz tādu, kas spētu pārbaudi ar varu un naudu izturēt...
Kaut kā tā. Bēdīgi palika:((
From:(Anonymous)
Date:October 17th, 2007 - 11:33 pm
(Link)
Šiem principiem mazos tramvajos var piekrist. Atliek secināt, ka Tavus secinājumus iespaido vājā informētība par patieso situāciju.
[User Picture]
From:[info]jubilacija
Date:October 17th, 2007 - 11:41 pm
(Link)
Bet ja nu ir tieši otrādi?
From:(Anonymous)
Date:October 18th, 2007 - 12:17 am
(Link)
Tad rastos šaubas par Tavu spēju patstāvīgi un bezkaislīgi spriest.
[User Picture]
From:[info]jubilacija
Date:October 18th, 2007 - 10:21 am
(Link)
No sērijas - saki, cik gribi, man par vienu vairāk? Ja nesauc konkrētā brīža vienotajā pūļa balsī, tad - slikts tu esi, vai ne? ;))
From:(Anonymous)
Date:October 21st, 2007 - 05:21 pm
(Link)
Es to sauktu par izvēli starp palikšanu pašreizējā stāvoklī un došanos uz nezināmo. Nezināmais ir nezināmais. Tāpēc soļa speršana ir atkarīga no pašreizējā stāvokļa novērtējuma. Vienam tas liekas tīri ok, cits uzskata, ka tālāk vairs nav kur, un attiecīgi - neviens nezināmais nevar būt sliktāks par status quo.
[User Picture]
From:[info]pata
Date:October 18th, 2007 - 12:07 am
(Link)
ar mašīnu nebraucu, tādēļ nav bijusi saskarsme ar policistiem. tramvajā godīgi braucu ar kartiņu. nevienam ārstam neesmu devusi kukuli ala 'pateicību' - ne pirms, ne pēc medicīniskajām manipulācijām. strādāju valsts pārvaldē, no pilnas algas maksāju nodokļus. piedalījos referendumā. iestājos partijā (vienā no šī brīža koalīcijas partneriem), uzstājos kongresā, manī ieklausījās, bet tā kā nebiju gatava pārdoties turpmākiem norādījumiem, no politiskās dzīves aizgāju. un redzu, kur šobrīd ir cilvēki, kas ar mani tajā laikā sēdēja pie viena galda un kuru aplausus un pateicības vārdus saņēmu pēc runas kongresā. man ir tiesības rīt iet un paust savu protestu, jo tieši protests ir veids, kā pilsoņi var izteikt savu viedokli gadījumos, kad viņu paši ievēlētie pārstāvji - kalpi, kā precīzi izteicās, ja nemaldos Kalniete - ŗupji pārkāpj tos principus, uz kuriem ir balstīta šīs valsts politiskā un tiesiskā iekārta. tieši tāpēc es rīt būšu tur, kur mani aicina inteliģenti cilvēki (ne tikai korumpētu mediķu un/vai policistu, nacionālistu etc. bari!)
From:[info]murse
Date:October 18th, 2007 - 12:09 am
(Link)
Mhm, Sipeniece to teica.
[User Picture]
From:[info]zimbabve
Date:October 17th, 2007 - 11:28 pm
(Link)
Zini, man pilnīgi subjektīvi liekas, ka tev izpaužas tipiska latviešu īpašība - mesijas gaidīšana, un ja mesijas nav, tad ir labi arī tas, kas ir. Nu tak nevajag obligāti milzīgas pārmaiņas, nav uzreiz jātaisa revolūcija. Var taču mainīt lietas arī pamazām.
[User Picture]
From:[info]jubilacija
Date:October 17th, 2007 - 11:40 pm
(Link)
Es jau tieši par to pašu!! Kā Sūnu ciemā - jāsāk ar savas būdas priekšu, bet... Kamēr nevaru pānākt, lai manas būdas priekša mirdz un laistās, kādas gan man tiesības bakstīt uz kaimiņu Annes pusi???
From:[info]makmerfijs
Date:October 17th, 2007 - 11:46 pm
(Link)
Un ja tā kaimiņu Anne piecūko visu ciemu, tad tu kā kaunīgais latvietis arī klusēsi, tikai tādēļ ka tev pašai mājas priekša nav gluži tīra?
[User Picture]
From:[info]jubilacija
Date:October 17th, 2007 - 11:48 pm
(Link)
Vai Tu mēdz aizrādīt garāmgājējam, kas uz ielas nospļaujas vai izmet kādu draņķi? Noteikti! Jo Tu taču neesi kautrīgais latvietis;))
From:[info]makmerfijs
Date:October 17th, 2007 - 11:54 pm
(Link)
Un ja sāk spļaut tev virsū tu laikam neuzdrošinies aizrādīt, jo pašai mugura netītra?
[User Picture]
From:[info]jubilacija
Date:October 18th, 2007 - 10:17 am
(Link)
Tā taču nebija atbilde
From:[info]makmerfijs
Date:October 18th, 2007 - 10:27 am
(Link)
Man ir tādas aizdomas, ka saeimas un valdības lēmumi ietekmē šajā valstī dzīvojošos vairāk, nekā tādi sīkumi, kā uz ielas nomests papīrs.
[User Picture]
From:[info]zimbabve
Date:October 17th, 2007 - 11:50 pm
(Link)
Te sava durvju sliekšņa noslaucīšana ir tikai tāda ideālistiska/gļēva atruna, manuprāt, jo kaimiņu Anne nelien iekš "spotlight" un nemēģina vadīt valsti/tautu. Nu jopt, šī konkrētā tante ir uzņēmusies atbildību. Un ja viņa sākotnēji publiski paziņo, ka šādu atbildību ir uzņēmusies un acīmredzami nihilistiski ignorē tiesiskas/demokrātiskas valsts principus, tev ir visas tiesības lādēt viņu no panckām ārā, protestēt un visādi citādi paust savu attieksmi.

> Go to Top
Sviesta Ciba