when the time swirls - kas ko izkonkurē

Jan. 9th, 2010

12:24 am - kas ko izkonkurē

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Let the Right One In - ne tikai tas, ka šis ir Twilight sāgas nordiskais un daudz aizraujošākais variants (arī estētiskāks un, jā, sirdi paņemošāks), bet te arī vairāki izcili kadri: 12gadīga vampīrmeitene sasūkusies sava pašnāvnieciskā tēva asinis, aizdodas ciemos pie sava drauga Oskara, ielien pie viņa gultā (kaila) un glauda zēna bālo roku (khmmm, khmm, līdz 16 gadiem neieteiktu!), apsoloties kļūt par viņa meiteni; vai arī pirmais skūpsts, kuram asiņu garša (tiešā nozīmē!),

un tas viss tik tāds ievadiņš salīdzinot ar grande finale,

ir, ir noslēpums.




btw. paldies tall, rich and beautiful h!

(6 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]kants
Date:January 9th, 2010 - 01:21 am
(Link)
eh, būtu sākusi mani ātrāk lasīt, jau pērn šo redzētu :) krietni vien prastāks gabals, bet tāpat ar ļoti interasantu skandināvisku piesitienu ir zviedru vampīrfilma frostbitten.
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]kants
Date:January 9th, 2010 - 01:31 am
(Link)
btw, ja vēlies kādu tikpat sirsnīgu vampīrfilmu - iečeko my best friend is a vampire, holivuda gan. no mākslas vēstures puses der iemest aci arī endija vorkola vampīrfilmā, diezgan interesanti aplūkots šķiru cīņas jautājums, neatceros gan, kā saucas. atkal, ja uzrunā tā aukstā estētika, kas ir twilightam un right one, tad sameklē 80to sākuma vai 1983. gada vampīrfilmu the hunger ar deividu boviju, katrīnu denēvu un sjuzenu sarandonu.
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]josie
Date:January 9th, 2010 - 12:23 pm
(Link)
jā, nu es tāds aizkavējies filmu skatītājs, tā kā kaislība uz mūvijiem man ir brīvā laika un relax plauktiņā, tad parasti neiespringstu uz to, ko esmu vai neesmu redzējusi un izvēle parasti ir randomā vai uz draugu ieteikumiem balstīta. paldies, Tev par rekomendiem. kaut neesmu šī žanra kaislīga cienītāja, šādi tādi gabali ir diezgan pat ok un atsevišķām noskaņām patīkami. noteikti pameklēšu to ar boviju un sarandonu, arī vorhola vampīrfilmu neesmu redzējusi... vēlreiz tnx. ;)
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:January 9th, 2010 - 11:43 am
(Link)
tencini Thel
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]josie
Date:January 9th, 2010 - 12:19 pm
(Link)
protams, arī thel (atvainojos!);)
(Reply to this) (Parent)
From:[info]raracom
Date:January 10th, 2010 - 12:25 pm
(Link)
Vorhola filmas:
Blood for Dracula
Flesh for Frankenstein

Eleganti
(Reply to this)