- atcukurošanās
- 1.11.13 13:17
- izvārīju ķirbju biezzupu (ķirbis, burkāns, kartupelis, sīpols), ēd ar ingveru un ķiploku un vēl viskautko.
- 9 rakstair doma
- 1.11.13 14:19
-
precīzi pareizi!
es vēl pa virsu uzbirdinu rīvētu parmezānu - ak, ku garšīgi!
p.s. vakar izmēģinu pa virsu arī diedzētas redīsu sēklas, ļoti labi iet kopā ar zupas saldumu! - Atbildēt
- 1.11.13 14:25
-
o, paldies, tieši domāju, ar ko sevi tā ekskluzīvi palutina. tik man būs ar kariju
- Atbildēt
- 1.11.13 14:32
-
sīpols jau būtībā viens vienīgs cukuriņš ir, un ķirbī ar salduma gana :)
- Atbildēt
- 1.11.13 14:33
-
es sīpoliņu apcepu, pirms iezupoju, tad viņš man dod ne tikai saldumu, bet arī kreptīgumu!
- Atbildēt
- 1.11.13 14:35
-
ir, ir, bet nevar jau atcukuroties par ātru. un es uzēdu vienu šokolādes konfekti. (nu, labi, divas).
- Atbildēt
- 1.11.13 14:38
-
Hi-hi-hi! Gan jau ka visas trīs.;)
- Atbildēt
- 1.11.13 16:33
-
diez vai, īsta kompānija sākas no 4 :)
- Atbildēt
- 1.11.13 17:08
-
:) par šo vēsture klusē
- Atbildēt