- truša cepetis
- 17.8.08 13:07
- cepeškrāsni ieslēdz uz 250 grādiem. ņem trusi, sadala gabalos. ņem sinepes (tās, ar graudiņiem iekšā, vēlams, dižonas), sajauc ar bišķi olīveļļas un bagātīgi noķeskā trusi ar sinepēm. liek uz cepešpannas, uzspricē trusim vēl mazliet olīveļļas. uz pannas uzlej 1/2 glāzi (~100 ml) ūdens. šauj cepeškrāsnī, cep 20-40 minūtes (gatavību pārbauda ar dakšu, izcepies, ja iedurot nāk dzidrs buljons). ja vajag, pēc laika uz pannas uzlej vēl mazliet ūdens.
mēs ar Poksi garauša pakaļgalu jau notiesājām. ja būtu zinājusi, ka lielveikalā to kustoni tirgo ar visu nodīrāto galvu, laikam jau nebūtu uzdrošinājusies pirkt. galvgalis ar visām blāvajām acīm un priekškājām vēl stāv ledusskapī. varbūt sautējumu? - Mūzika: tās acis, tās acis es aizmirst nespēju
- 9 rakstair doma
- 17.8.08 14:15
-
iebalzamēt kā krūšutēlu!
- Atbildēt
- 17.8.08 14:18
-
labi. :)
- Atbildēt
- 17.8.08 14:19
- Atbildēt
- 17.8.08 14:33
-
jā, tā apmēram.
- Atbildēt
- 17.8.08 14:19
-
koka klucis Konstantīns
Aizvakar Dominas zvēru veikalā redzēju baltu trusīti ar melnu ausi.
- Atbildēt
- 17.8.08 14:33
-
pasniedz ar kartupeļu biezeni ar melnajām olīvām. piedzer burgundieti.
- Atbildēt
- 17.8.08 14:39
-
es nesaprotu, kā var ēst trusi, vinš taču izskatās pēc cilvēka!
- Atbildēt
- 17.8.08 14:59
-
galva nav līdzīga.
- Atbildēt
- 17.8.08 14:40
-
vilibaldis
tas, lai truša vietā Tev neiesmērētu kaķi. Abi garšojot vienādi.
- Atbildēt