- 21.3.08 14:22
- p.s. varētu būt visai salda. mhm.
papildināts:
pēčāk nesakiet, ka nebrīdināju, zosta kungs saskaitīja, visā kūkā ir ap 4000 kaloriju. ar visu to, ka es liku mazāk sviesta un kūkai nav glazūras (tas būtu + vēl ~200 grami šokolādes un ~50 grami saldā krējuma = +~950 = ~4950)
papildus papildināts:
it kā noņēmu vispār to paroli. no mana datora pārbaudot neprasa. ja nu prasa, mēģiniet: abas - 7 rakstair doma
- 21.3.08 17:56
-
Lepele
noteikti būs varen šķebīgi salda:)PPP (to es aiz skaudības, jo pati nevaru) mana biezpienkūka aplam vienkārša - pamatam ņem dajebko, sākot ar cepumiem un beidzot ar veikalā nopirktu biskvītu. galvenais ir pa virsu liekamais/lejamais: konservetu persiku pusītes, kuras pārlej ar biezpiena-jogurta vai putukrējuma masu. Piezīme - vajag apmēram paciņu biezpiena un 0,5l jogurta vai 0,25l putukrējuma, cukuru, atkarībā, cik saldu masu gribi, pusglāze -max, želatīnu kādas 2 ēdamkaroties, iepriekš uzbriedinātu, izšķīdinātu un tad masā ieputotu. Nuvo, uzlej virsū uz persikiem, nolīdzina, tad es vēl parasti pa virsu uzleju smukumam želeju, ko iegūstu no bundžā palikušās persiku "sulas", uzbriedinot tajā kādu nieku želatīna, tad uzsildot un tad pārlej. Un rotāju ar to pašu persiku šķēlītēm un kivi šķēlītēm - oranžš un zaļs, pavasaris vienvārdsakot!
- Atbildēt
- 21.3.08 18:33
-
bet ja apakšai ņem cepumus- brāļa sieva tos drupina un ar kausētu sviestu sajauc.
vēl arī izmanto auzu pārslu cepumus. - Atbildēt
- 21.3.08 18:38
-
nobildēju ar visu robu. :) tikai nevaru dabūt iekšā inboxā. nu jau drīz. :)
- Atbildēt
- 21.3.08 19:07
-
izklausās gardi. formu vai vismaz bļodu smuku vajag.
- Atbildēt
- 21.3.08 20:16
-
to liek tortes formā ar noņemajām malām
- Atbildēt
- 22.3.08 07:24
-
aha. ar rūgtu kafiju tieši laikā. bet nu kūka, kurai gabals ir gruntīgas ēdienreizes vērtē, fakts.
- Atbildēt