- 21.3.08 17:56
-
Lepelenoteikti būs varen šķebīgi salda:)PPP (to es aiz skaudības, jo pati nevaru) mana biezpienkūka aplam vienkārša - pamatam ņem dajebko, sākot ar cepumiem un beidzot ar veikalā nopirktu biskvītu. galvenais ir pa virsu liekamais/lejamais: konservetu persiku pusītes, kuras pārlej ar biezpiena-jogurta vai putukrējuma masu. Piezīme - vajag apmēram paciņu biezpiena un 0,5l jogurta vai 0,25l putukrējuma, cukuru, atkarībā, cik saldu masu gribi, pusglāze -max, želatīnu kādas 2 ēdamkaroties, iepriekš uzbriedinātu, izšķīdinātu un tad masā ieputotu. Nuvo, uzlej virsū uz persikiem, nolīdzina, tad es vēl parasti pa virsu uzleju smukumam želeju, ko iegūstu no bundžā palikušās persiku "sulas", uzbriedinot tajā kādu nieku želatīna, tad uzsildot un tad pārlej. Un rotāju ar to pašu persiku šķēlītēm un kivi šķēlītēm - oranžš un zaļs, pavasaris vienvārdsakot!