- izstiepju savus kulināros apvāršņus
- 21.8.18 06:52
- eksotiskās brokastis - bok choy (ķīnas kāposts? āzijas kāposts?) - ar sviestā apbrūninātu ķiploku un ingveru, viegli apcepts. un ceptas olas.
un kārvele. kārvelei pārsteidzoši maiga garša -
kopā divas jaunas ēdmaņas - - 4 rakstair doma
- 21.8.18 08:05
-
ķīnas kāposts :)
- Atbildēt
- 21.8.18 08:13
-
jā, bet ķīnas kāpostam lapas sīkām kroķītēm, kamēr bok choy ir gludām lapām -
gludais ķīnas kāposts :) - Atbildēt
- 21.8.18 11:48
-
Mēs viņus saucam par pak choi, internetā arī sastopasm ar abiem nosaukumiem. Man šķiet, latviski viņš vēl nekā nav nosaukts, lai gan - veikalā taču tam kaut kā jāsaucas, neesmu piefiksējusi
- Atbildēt
- 21.8.18 12:02
- Atbildēt