┻━┻ ︵ヽ( ಠ益ಠ )ノ︵ ┻━┻
ai ai džam džam
Par protesta veidiem 
3.-Feb-2015 11:12 pm
Rīgas satiskme ir viens liels bubulis. Jā, tas skaidrs visiem, kuriem gadījies dzirdēt par sabtransa cenām. Un tad nu sākas visas iespējamās varonīgās protesta formas - vieni brauc par zaķi, citi šauj pa RS autobusiem ar pneimatiskajām šautenēm, citi ierosina sava mūža varonīgāko cīņas veidu pret saskaņas sistēmu - pēc brauciena atdod etalonu kādam no tiem, kas kāpj iekšā. Ak mans dievs!!!!! Domes kungi jau no bailēm slāna biksēs.

Nu bet jums nešķiet, ka protestēt vajadzētu ne tik ļoti pret rīgas satiksmi, bet konkrēti pret tiem cilvēkiem, kuri visu līdz esošajai situācijai ir nolaiduši un turpina to darīt? Vērsis, ja kas, jums arī skaidros, ka tā sarkanā lupata ir visu nelaimju cēlonis nevis matadors, kas rausta to lupatu.

Latvijas sabiedrībai vispār ir tas vērša sindroms - redzam iestādi, bet neredzam atbildīgās personas. Ne velti vienmēr visā tiek vainota kaut kāda mistiska valsts. Kas vainīgs, ka ieka netīrīta? Valsts! Kas vainīgs, ka pabeidzu deviņas klases, tad sāku dzert un vispār man nav villas jūras krastā? Protams, ka valsts.

Tad nu lūk, jāiet piketēt nevis pie domes vai saeimas, bet pie mūsu varoņu villām, lai saprot, ka domes kungu "saimnieciskā" darbība personīgi ietekmē mūs un mēs tikpat personīgi ejam prasīt atbildību no domes kungiem. Tas ir tieši tik vienkārši. Un nav jēgas dauzīt saeimai logus un apšaudīt autobusus, jo šīs darbības maina tikai pāris cipariņus ekseļos un grāmatvedības sistēmās un neko vairāk.

Ja kaimiņš kaut ko ir nodarījis, tad jāiet skaidroties ar kaimiņu nevis jāizbradā puķes pilsētas centrālajā laukumā.
Comments 
4.-Feb-2015 12:31 am
Bet tās puķes tur priecē kaimiņu. Nevar tā. Jānobradā. Vismaz drusku.
4.-Feb-2015 12:34 am
Redz, ja man kāds pa nakti darba vietai logus izdauzītu es justos mazāk personīgi apdraudēts, nekā, ja kāds būtu atstājis kaut vai nosodošu vēstuli manā māju pastkastītē.
4.-Feb-2015 08:39 am
Vēsturiskā taisnīguma vārdā jāpiezīmē, ka ne jau patreizējā dome akceptēja TTP apvienošanu ar autobusu parku un ielika Be... neatceros kā to žīdu sauca... par galveno.
4.-Feb-2015 01:01 pm
Nu tā ir vēl viena akūta problēma - no acīm prom no sirds ārā. Tobiš ierēdnis var savārīt vislielākos mēslus, bet atliek tikai aiziet no politikas vai pamainīt amatu un par visiem mēsliem noraujas jaunais kadrs.
4.-Feb-2015 04:28 pm
Ek, jā... man ar jau zabesīja tie ezotēriski garīgie ļautiņi manā FB draugu lokā, kuri bļaustās, ka par zaķi vajag braukt. Dumiķi. Dumiķi ļoti daudzos līmeņos.
This page was loaded Sep 28. 2024, 1:21 pm GMT.