janvāris

Posted on 2017.01.18 at 00:33

Comments:


lavendera
[info]lavendera at 2017-01-18 07:45 (Saite)
Lūk! Tas arī bija jautājums, uz kuru gribējās saņemt atbildi, - vai politiķi iet uz JRT, vai viņi tikai Operas specložās sēž :)
Protams, viņu viedoklis (vismaaz ģīmī nolasāmais) par Kārkliem mani arī interesē :D
*
[info]inese_tk at 2017-01-18 12:58 (Saite)
prezidents pēc izrādes atnāca uz aizskatuvi un kādas 15 min tērzēja ar aktieriem. viņš neteica vai patika vai nē, mazliet pažēlojās par viņa izloksnes kariķēšanu (no tāda viedokļa, ka tas jau kruti, ka mums mazā Latvijā ir tāda izlokšņu daudzveidība un tas ir saglabājami un kopjami), aktieri teica, ka tas nav personīgi, bet vienkārši, lai parādītu tēlu un, ka vispār viss ir mazliet kariķēti. tad viņi pļāpāja par politiku. kaut kā drusku nepatika, ka viņš ienākot un atvadoties sveicinājās tikai ar aktieriem, lai gan tur bijām arī čupiņa tehnisko darbinieku. ne jau ka man sāp, ka nepasveicināja, bet no tēla viedokļa, tas liktos tā jaukāk.

Solvita bija atnākusi inkognito - tādā ziņā, ka teātrī iepriekš par to nezināja. viņa atsūtīja Baibai pušķi ar rozēm, bet kāds viņai bija ģīmis nav zināms. katrā ziņā viņa sēdēja aptuveni zāles vidū, tāpēc, pat ja gribēja, ārā negāja, jo tas būtu pārāk uzkrītoši.

Juta bija aicināta uz pirmizrādi un palika arī uz ballīti. es par tālāko nezinu, jo izdzēru glāzi vīna un aizgāju mājās. bet tipa viņai patika.

tā vispār politiķi salīdzinoši bieži nāk uz izrādēm. smieklīgi likās, ka Šlesers pēc tā gadījuma, kad nevarēja nosaukt nevienu Hermaņa izrādi, bija atnācis uz vismaz trim-četrām.
lavendera
[info]lavendera at 2017-01-18 13:37 (Saite)
paldies! Interesanti :)
Previous Entry  Next Entry