maijs

Posted on 2016.05.19 at 00:17
Tags:
pagājšnakt izglābu Kārli no citplanētiešiem (labi, ka bija auksts un es nedirnēju virtuvē, bet guļamistabā pie kamīna, citādi mēs nezinām, ar ko tas būtu beidzies), bet šodien nolasīju lekciju par zirgu krāsām un par to dabūju necerēti patīkamu papildinājumu neesošajam budžetam, uzdāvināju sev 2 kleitas no humpalām, saņēmu vienu no visskaistākajām apsveikumkartiņām mūžā, aizvainoju tēti (jo man īstajā brīdī nebija ar ko viņu apsveikt) un pārcietu drausmīgu stundu, kurā izmisīgi vēlējos pagulēt, bet visa pasaule bija sadevusies rokās, lai tas nebūtu iespējams.

Comments:


[info]merkela at 2016-05-20 12:02 (Saite)
Čau. Tu ļoti skaisti raksti par zirgiem. Tapec gribēju pavaicāt. vai vari ieteikt kādu zirgu stalli. Mērķis būtu aizbraukt ar draugu mazliet pavadīt laiku svaigā gaisā, skaistā apvidū un pamēģinot, kā tas ir jāt ar zirgu.
Proti, nevajag neko krutu, vairāk lai ir skaista daba, forši cilvēki un tādiem jau arī būtu jābūt draudzīgiem zirgiem, iespējams.
*
[info]inese_tk at 2016-05-22 21:09 (Saite)
čau, es ieteiktu Zirguskolu Krogsilā (tuvējā Ķekava) vai ponijs.lv (Garkalne). nu, varbūt vēl Ekvi (Carnikava).
Vēl var mēģināt Dabas zirgos (Plakanciems), bet es nezinu cik viņi aktīvi šobrīd nodarbojas ar nomām un vizināšanu.
[info]merkela at 2016-05-22 22:51 (Saite)
Paldies!
Izpētot www lapas vislabāk iepatikās no šiem tas Ekvi,
Man ģeogrāfiski diezgan tuvu ir arī Salaspils, kur arī ir stallis. Vai par to ir kas zināms?
*
[info]inese_tk at 2016-05-22 23:00 (Saite)
par Ekvi man godīgi sakot ir vismazāk zināms, zinu, ka tur nav ļoti slikti :D bet nu man ir augstas prasības. par Zirguskolu vai ponijs.lv vismaz zinu, ka tur tiešām laba attieksme pret zirgiem, nebūs nederošs inventārs/neļaus iesācējiem zirgus raustīt un bikstīt, kā notiek daudzās citās vietās.
Salaspilī ir divi staļļi - JSK EquiLat ar nomām un vizināšanu cik man zināms nenodarbojas. izteikts sporta stallis. Botāniskā dārza stallis laikam piedāvā arī pavizināties, lai gan arī orientējas uz sportu un es vispār neiesaku, tā saimniece ir drusku jukusi.
[info]merkela at 2016-05-22 23:10 (Saite)
loti noderigi ieteikumi. paldies
Previous Entry  Next Entry