janvāris
Posted on 2016.02.05 at 17:59Comments:
ā pareiz, vēl viens bērnības ēdiens bija tēta siermaizes cepeškrāsnī - sieru sarīvē, sajauc ar tomātu mērci un sakultu olu, liek uz maizītēm un cep. reizēm ar desu vai marinētu gurķi. un zaļumiem.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija)
mēs joprojām sierenes jaucam ar rīvētu burkānu, drusku sīpolu un olu.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija)
un daudz pipariem
(Atbildēt) (Iepriekšējais)
es tipa cenšos ieturēt vegan kursu, lai gan cepeškrāsnī ceptas sierenes (bez olas gan) ir mans mēnešreižu un pilnmēnešu un stresa guilty pleasure
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija)
nujā, vegan kūkas ļoti labi aizstāj parastās, bet vai jebkas spēj aizstāt to kraukšķīgo izkusuša, pie pannas sakraukšķējuša siera maliņu...
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija)
jā, tā ir lielākā problēma. cepts siers. neceptu sieru kaut cik aizstāj riekstu sieri, taisu tādus, garšo (gribu saņemties kaut kad izmēģināt arī tos kulturētos ar baktērijām). bet kad gribas ceptu siermaizi, tad neko nevar izdarīt. vai nu jāmirst vai jāpērk siers. tie veikala vegan sieri uz kaut kādu eļļu bāzes nav diezko garšīgi, garšo pēc siera izstrādājuma un nekas to garšu nevar nomaskēt
(Atbildēt) (Iepriekšējais)