Posted by auksts_entelekt on 2016.02.05 at 20:55
mēs tādus frī nezinājām.
2 visgaršīgākie "parastie" ēdieni: cepeškrāsnī uz restēm cepti kartupeļi, ar visu mizu un tikko vārītas cūku pupas. Abus ēdām tāpat, ar rokām. Mizojot dega pirksti. kartupeļa galiņu apsmērē ar sviestu, vai pamērcē krējumā, uzber šķipsniņu sāls un kod.
Cūku pupas vārījām lielajā veļas katlā. Kad bija gatavs, sēdāmies ap katlu, katram pa rokai kefīra glāze un sāls trauciņš. Ņem karsto pāksti, parauj aiz gala, lai sānos novelkas diedziņš, pupas galiņu pamērc sāli, bāž mute, mizu aizkož un ar pirkstiem izspiež visu mīkstumu.
2 visgaršīgākie "parastie" ēdieni: cepeškrāsnī uz restēm cepti kartupeļi, ar visu mizu un tikko vārītas cūku pupas. Abus ēdām tāpat, ar rokām. Mizojot dega pirksti. kartupeļa galiņu apsmērē ar sviestu, vai pamērcē krējumā, uzber šķipsniņu sāls un kod.
Cūku pupas vārījām lielajā veļas katlā. Kad bija gatavs, sēdāmies ap katlu, katram pa rokai kefīra glāze un sāls trauciņš. Ņem karsto pāksti, parauj aiz gala, lai sānos novelkas diedziņš, pupas galiņu pamērc sāli, bāž mute, mizu aizkož un ar pirkstiem izspiež visu mīkstumu.