Posted by [info]az on 2015.10.05 at 18:31
man bija pazinja, kuram bija tuvi draugi gan viirs, gan sieva. un tad sieva stastiija vinam par to, kaa kraapj viiru un cik slikti juutaas. nezinu, es reti dziivee esmu jutusies netiiraaka un cilveeciski nodotaaka, kaa klausoties kaa mans pazina sudzas, cik vinam gruuti un ko dariit, jo abi draugi. pat ja sii situaacija mani nekaa neskaara. bet taa sajuuta, ka cilveeki taa nodod viens otru, plasaakaa noziimee. nu, ja jau dari, tad uznemies atbildiibu un dziivo nosleepumos. vai esi drosmiigs un godiigs. pats. bet taa. tas viss likaas tik. launi. es nezinu.
un, kad man pasai to staastiija, man bija tomeer daudz vieglaak. jo man stastiija tas cilveeks no paara, ko ea miilu absoluuti. nu vins vareetu jebko dariit un neko tas nemainiitu. un otrs cilveeks ir svess. es, protams, centos pierunaat izstaastiit. un mees daudz runaajaam par godiigumu un to, kaa ar sevi sadziivot. beigaas vins partrauca to sakaru pat iisti veel nenobriedusu. pirms paarguleesanas. nezinu. katrs staasts gan jau ir iipass un nee, es nezinu, es gan jau - ja man buutu attiecibas labas ar kraapeeju - meeginaatu tomeer runaat. ja man vins nebuutu tuvs, bet otrs cilveeks buutu. sausmas, tas buutu loti smagi.
nu, kapec cilveki vienkarsi nesaka - hey es esmu in love ar kaadu citu, see u some other life. so sorry. take care. bet nee. nesaka. jo nodeviibai vajag mazaak drosmes. pietiek ar piedziivojumu.
shit.

Reply to this comment:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.