dārzeņi ar kešjūzu aizdaru

Posted on 2015.01.07 at 16:28

Comments:


*
[info]inese_tk at 2015-01-08 00:26 (Saite)
tos pīnatus tad arī jāpamērcē?
judging the mice
[info]rasbainieks at 2015-01-08 00:30 (Saite)
man šķiet, ka mūsmājās ir gadījies tikai iet vieglo ceļu un par mērces bāzi ņemt zemesriekstu sviestu :) bet jāmērcē manuprāt nav vis, tik jāmaļ
http://en.wikipedia.org/wiki/Peanut_sauce
*
[info]inese_tk at 2015-01-08 01:39 (Saite)
ā, paldies.
*
[info]inese_tk at 2015-01-08 01:44 (Saite)
p.s. man vispār sāk nākt prātā ka kaut kādu zemesriekstu mērci es esmu taisījusi, tikai ēšanai pie falafeļiem un iedvesmojoties no savā dzīvē garšīgākā falafeļa, ko ēdu sen atpakaļ Berlīnē. bet man tur noteikti nebija kokopiens, es tik šobrīd nesaprotu, kad tad tur bija :D
Previous Entry  Next Entry