decembris

Posted on 2014.12.19 at 14:49
Tags:
pēdējā laikā ar mani notiek jocīgas lietas. pati jocīgākā, protams bija neierašanas darbā, bet ir arī citas.
piemēram - uz 365. Garo dzīvi viss izrādes personāls saņēma ziedus no teātra. tādas mazas rozītes. es atbraucu mājās, palūdzu Kārlim nocelt vāzi no augšējā plaukta, ieliku tajā puķes un ienesu mūsistabā. pēc dažām dienām ievēroju, ka puķes aizdomīgi ātri nokaltušas. pacilāju vāzi un konstatēju, ka esmu aizmirsusi ieliet ūdeni (kas nav pārāk tipiski man). tā kā rozītes bija dabiski glīti sakaltušas, es atstāju tās, lai vēl pastāv. šodien nolēmu, ka viņu mūžam laiks beigties, piegāju un... vāze pilna ar ūdeni (Kārlis dievojas, ka neesot nekādu ūdeni tur klāt lējis). paldies dievam, vismaz puķes neizskatījās, kā svaigi grieztas, citādi tiešām prasītos zvanīt uz Sarkandaugavu.

Comments:


tati
[info]tati at 2014-12-19 16:17 (Saite)
Ērm, a tas nevarētu būt saistīts ar C?
Kolēģes brāļa sievai arī bija C, bet ar dārgajiem medikamentiem izārstēja. Ārsti šaubījās, ka atgūs normālu atmiņu, bet viss beidzās labi. Es tik nezinu vai tie zudumi bija no medikamentiem vai arī vienkārši C... :/
*
[info]inese_tk at 2014-12-19 17:13 (Saite)
Man līdz šim ir bijusi ekselenta atmiņa. Tizlošanās ar darbu manliekas vairāk neuzmanību un neieinteresētību. Manliekas atmiņas traucējumi bija viena no zāļu blaknēm.
Previous Entry  Next Entry