Varu ieteikt nākošreiz saldēto mīklu pirms cepšanas atlaidināt (sadalītu plāksnēs) un tad kārtīgi sabakstīt ar dakšņu. Tad tā būs kārtaināka un gaisīgāka, var katru plāksni vēl pārdalīt uz divi un kūka būs foršāka. Nu, tā vismaz ir ar parasto napoleonu. Ko, starp citu, var pagatavot arī ne tik briesmīgu, kā apraksti. :D
es saprotu, ka mājās gatavojot Napoleonu cilvēki neizmanto, piemēram, hidrogenizētus augu taukus, taču krēmu enīvei taisa no piena, olām, cukura utt. - lietām, ko es ļoti izvairos lietot uzturā vai nelietoju un arī par veselīgām neuzskatu.
paldies par ieteikumiem, ar dakšiņu es bakstīju un mīkla jau bija atlaidusies kamēr es to atvedu no veikala un izkrāmēju iepirkumu maisus :D
paldies par ieteikumiem, ar dakšiņu es bakstīju un mīkla jau bija atlaidusies kamēr es to atvedu no veikala un izkrāmēju iepirkumu maisus :D