vegan banānmaize ar raw vegan šoko glazūru

Posted on 2014.11.24 at 22:47

Comments:


[info]digna at 2014-11-25 15:31 (Saite)

Re: Oftopiks

Redz, es jau ar savā krāsnī nekad neesmu biskvītu īstu cepusi, jo man gāzes cepene un tur neko nevar saregulēt, pie mammas varētu, viņas krāsnī esmu cepusi visu ko, tur var gan grādus precīzi uzlikt, gan visādus vēdinātājus utt.
Iveta ik pa laikam liek tik kārdinošas kūku receptes feisbukā, bet man no viņām bail, liekas, ka nemācēšu! :D

Kādu viskrēmīgāko krēmu Tu vari ieteikt, ja es mēģinātu pati cept? Viskrējumkrēmīgāko un stingrāko.
*
[info]inese_tk at 2014-11-25 15:36 (Saite)

Re: Oftopiks

ai, nav ko baidīties. ja Tu māki uztaisīt Grāfa pilsdrupas, arī vegāntorti vari uztaisīt. Iveta gan manliekas biežāk šāro svaigēdājtipa kūkas.

man vispār gribas pamēģināt kko šitādu http://vegan-magic.blogspot.com/2011/11/strawberry-mille-feuille.html
tikai aizstājot dažas sastāvdaļas ar tādām, kas te ir labāk pieejamas.

krēmam es ieteiktu lietot vai nu kokospienu+kokoseļļu kā bāzi (tad sanāk visai stingri) vai silken tofu (ir visos rimi) vai indijas riekstus+kokoseļļu (kko līdzīgu kā šai banānmaizei glazūra)
[info]digna at 2014-11-25 15:42 (Saite)

Re: Oftopiks

Tikko pameti ideju man! Es tak varu izmēģināt kādu nebūt vegānbiskvītu un uzkult kokospiena putukrējumu, un pamēģināt ko līdzīgu grāfa pilsdrupām!
Tad varētu biskvītam pat cept ko līdzīgu vegānkeksam, ko reiz vedu uz Dabas zirgiem, tas bija pasauss, bet krēmā samērcēts sasūktos ar mitrumiņu. Hmmm. Hmmm.
Jā, nu, laikam jau jāmēģina sākt ar kaut ko vienkāršu pašai, būs jau puika jālutina ar visādiem našķiem ar katru gadu arvien vairāk.
[info]digna at 2014-11-25 16:43 (Saite)

Re: Oftopiks

Vispār, tagad jau domāju arī par vegānnapoleonu. Ai, neko vairsnevar saprat. Pie mums kaut kur var iegādāties vegānu krējumsieru? Vai Tu būtu likusi kokospienu?
*
[info]inese_tk at 2014-11-25 17:16 (Saite)

Re: Oftopiks

es mēģinātu ar silken tofu vai indijas riekstu krēmu (ko taisa pats protams).
Previous Entry  Next Entry