Redz, es jau ar savā krāsnī nekad neesmu biskvītu īstu cepusi, jo man gāzes cepene un tur neko nevar saregulēt, pie mammas varētu, viņas krāsnī esmu cepusi visu ko, tur var gan grādus precīzi uzlikt, gan visādus vēdinātājus utt. Iveta ik pa laikam liek tik kārdinošas kūku receptes feisbukā, bet man no viņām bail, liekas, ka nemācēšu! :D
Kādu viskrēmīgāko krēmu Tu vari ieteikt, ja es mēģinātu pati cept? Viskrējumkrēmīgāko un stingrāko.
krēmam es ieteiktu lietot vai nu kokospienu+kokoseļļu kā bāzi (tad sanāk visai stingri) vai silken tofu (ir visos rimi) vai indijas riekstus+kokoseļļu (kko līdzīgu kā šai banānmaizei glazūra)
Tikko pameti ideju man! Es tak varu izmēģināt kādu nebūt vegānbiskvītu un uzkult kokospiena putukrējumu, un pamēģināt ko līdzīgu grāfa pilsdrupām! Tad varētu biskvītam pat cept ko līdzīgu vegānkeksam, ko reiz vedu uz Dabas zirgiem, tas bija pasauss, bet krēmā samērcēts sasūktos ar mitrumiņu. Hmmm. Hmmm. Jā, nu, laikam jau jāmēģina sākt ar kaut ko vienkāršu pašai, būs jau puika jālutina ar visādiem našķiem ar katru gadu arvien vairāk.
Vispār, tagad jau domāju arī par vegānnapoleonu. Ai, neko vairsnevar saprat. Pie mums kaut kur var iegādāties vegānu krējumsieru? Vai Tu būtu likusi kokospienu?
Re: Oftopiks
Iveta ik pa laikam liek tik kārdinošas kūku receptes feisbukā, bet man no viņām bail, liekas, ka nemācēšu! :D
Kādu viskrēmīgāko krēmu Tu vari ieteikt, ja es mēģinātu pati cept? Viskrējumkrēmīgāko un stingrāko.
Re: Oftopiks
man vispār gribas pamēģināt kko šitādu http://vegan-magic.blogspot.com/201
tikai aizstājot dažas sastāvdaļas ar tādām, kas te ir labāk pieejamas.
krēmam es ieteiktu lietot vai nu kokospienu+kokoseļļu kā bāzi (tad sanāk visai stingri) vai silken tofu (ir visos rimi) vai indijas riekstus+kokoseļļu (kko līdzīgu kā šai banānmaizei glazūra)
Re: Oftopiks
Tad varētu biskvītam pat cept ko līdzīgu vegānkeksam, ko reiz vedu uz Dabas zirgiem, tas bija pasauss, bet krēmā samērcēts sasūktos ar mitrumiņu. Hmmm. Hmmm.
Jā, nu, laikam jau jāmēģina sākt ar kaut ko vienkāršu pašai, būs jau puika jālutina ar visādiem našķiem ar katru gadu arvien vairāk.
Re: Oftopiks
Re: Oftopiks