svaigēdājbrauniji ar karameļmērci

Posted on 2014.11.05 at 20:15

Comments:


porcelāna lellīte
[info]neraate at 2014-11-06 10:06 (Saite)
esmu dabūjusi gaļasmašīnu un tagad daudz cerīgāk skatos uz tavām receptēm. jo vienīgajā reizē, kad taisīju sasaldējamo kūku ar daudzām kārtām, gandrīz salauzu blenderi.

tu riekstus pirms smalcināšanas mērcē? un kāds tev ir blenderis (ja var, tad bildīti un precīzu nosaukumu, es arī gribu tādu labu)
*
[info]inese_tk at 2014-11-06 12:29 (Saite)
nemērcēju riekstus, ja to neprasa recepte. mērcēšana maina konsistenci. t.i. ja taisa riekstu "sieru", tad vajag mērcēt, bet kūkai atkaliņās nevajag, jo tas nelabi ietekmēs vēlamo rezultātu.

man jau kādus 10 gadus ir Braun 600w turbo blenderis. šitāds http://www.euronics.lv/UserFiles/Products/Images/23364_1.jpg
šo gadu laikā ir lūzušas vai nodilušas vairākas plastmasas detaļas, bet braun servisa centrā to visu ir varēts nomainīt, arī pēc garantijas beigām. par maksu protams. nesen vēl mainījām traukam vāku, jo bija nodilusi plastmasa kas savienojas ar blenderi un maļot nemala, bet rāva uz riņķi. ņemot vērā to, ka es bez blendera nevaru dzīvot un lietoju bieži vien vairākreizes dienā, es teiktu, ka viš ir ļoti izturīgs.
galvenais nepirkt mazāk par 600w un skatīties lai ir pēc iespējas lielāks trauks ar S-veida asmeni (to trauku parasti sauc par ledus smalcinātāju, bet es ar to maļu riekstus utt.). man vienai paziņai ir krutāks un jaudīgāks blenderis nekā man, bet ļoti mazs tas "ledus smalcināmais" trauciņš, attiecīgi visi rieksti un humusi utt. jāmaļ pa maziņām porcijiņām un baigais čakars sanāk
porcelāna lellīte
[info]neraate at 2014-11-06 13:04 (Saite)
skaidrs, paldies!
Previous Entry  Next Entry