augusts

Posted on 2014.08.24 at 23:07
Tags:

2 porcijām:
bundža kokopiena, no kura jāpagatavo kokoputukrējums pēc šīs receptes http://ohsheglows.com/2012/08/30/coconut-whipped-cream-a-step-by-step-photo-tutorial/
liela šķēle Ķelmēnu rupjmaizes - sagrauzdēta un sablenderēta
~2 tējkarotes muskovado cukuriņš - iejauc rupjmaizē
kanēlis - iejauc rupjmaizē
pāris saujas brūklenes
pāris karotes medus (trū vegāni ņem agaves sīrupu, cukuriņu, stēviju vai kas nu cits patīkas) - sablendē ar brūklenēm, izberž caur sietiņu, lai nav mizas
krūmellenes - dekorēšanai, pa kādai var ielikt arī kārtojumā

visu kārto kārtās - maize/ogas/kokoputukrējums. liek ledusskapī drusku sakosties. ēd un slavē.



izskatās tā

Comments:


чайка
[info]chaika at 2014-08-25 10:07 (Saite)
izbeidziet!
Previous Entry  Next Entry