Debešķīgie Kārļa cepumiņi

Posted on 2013.11.16 at 23:18
Tags:
papriekšu sablendē kādu pussauju mandeles un nober kautkur malā.
* ņem pusglāzi mandeles un pusglāzi indijniekus, iemet blenderī.
* ieber sāli kautcik (nedaudz)
* paņem kādu pusēdamkaroti medus. ieber blenderī (droši vien mazliet vairāk)
* izkausē kokosa eļu, bet tur jāskatās.
varētu būt kādas 2 ēdamkarotes pilnas.
bet varbūt vairāk.
* paņem kādu trešdaļu vaniļas pāksti un izžmiedz.

visu blenderē un blenderē, kamēr tāda viendabīga masa sanāk. jāčeko garša, jābūt forši treknam, saldam un mazliet sāļam.

no tās masas izmīca kautkādus gabaliņus un ieliek morozilkā uz kādām 20/30 min. tad ņem ārā un izviļā samaltajās mandelēs un tad liek atpakaļ morozilkā, lai sasalst kramā.*

________________
* receptē saglabāta autora oriģinālrakstība. cepumiņi ir debešķīgi, garšo līdzīgi Rafaello. un man personīgi nemaz neprasās, lai sasalst kramā - man pietiek/patīk, ja vnk lecskapī beigu posmā stāv.

Comments:


Strēlniece
[info]str at 2013-12-01 17:19 (Saite)
aizmirsu vaniļu, un apvārtīju kakao.
ir forši:)
Previous Entry  Next Entry