maijs

Posted on 2013.05.16 at 10:07

Comments:


[info]digna at 2013-05-16 14:37 (Saite)
Es pilnīgi sajutu to aizkaitinājuma un bezspēcības sajūtu, kāda pārņem, kad ar šitādiem ārstiem, poliklīnikām, rindām un skraidīšanām jāsaskaras... Vēlu izturību un panākumus ārstēšanā! Vai pēc neirogrāfijas nav kādas iespējas šo ārstēt ar homeopātiju un kādām fizioterapijas procedūrām (nū, zini, ir visādi tie aparāti, kas laiž visādus impulsus, man tos saplīsušos diskus arī ar tādiem vienbrīd ārstēja, bija patīkami. Vēl kaut kādi speciāli vingrinājumi? Moš Tavā gadījumā arī ir kas piemērots?)

Man te pārmaiņas pēc bija pozitīva pieredze ar ārstu - aizgāju uz piemājas maksas klīniku, ārste pateica, lai aizbraucu pie viņas uz Jūrmalu - uz citu poliklīniku, lai bez maksas varētu to pašu izdarīt. Vēl patika tāds cilvēcīgs moments, ka atzinās, ka pati labi nezin, tāpēc konsultēsies ar citiem speciālistiem, lai izlemtu, kā labāk manā gadījumā. Nav, protams, forši, ka nezin, bet ir taču tik daudzi, kas to neatzīst un pat nav ieinteresēti savas zināšanas papildināt, lai tikai mazāk darba un krāmēšanās.
*
[info]inese_tk at 2013-05-17 10:48 (Saite)
par tālāko ārstēšanu vēl nezinu un baigi arī nedomāju, jo jāskatās ko neirogrāfija un rentgens teiks. pastāv iespēja ka man ir vnk plaukstas locītavas iekaisums, nevis karpālā kanāla sindroms. pa priekšu jātiek pie skaidras diagnozes, tad domāšu tālākus variantus
Previous Entry  Next Entry