šis rudens mani ļoti nelutina

Posted on 2012.09.29 at 01:11

Comments:


porcelāna lellīte
[info]neraate at 2012-09-30 12:30 (Saite)
man šķiet, ka draugiem kaut ko mācīt ir ļoti grūti. īpaši jau uz zirga, ar kuru ir tuvas attiecības.
vabrūt to balakauru var izmantot publicistikā (ja nu tomēr izdodas atrast kādu iespēju) gudri runāt par mākslu, kultūru un visu to, ko apspriest un analizēt akadēmijā esi iemācījusies.

bet varbūt tieši otrādāk - vari neiespringt par papildus finansēm, saņemties savam pašreizējam darbiņam un brīvajaā laikā lasīt visu, kas attiecas uz tevi interesējošām tēmām (nav jau labi lietot torrentus, bet varbūt tur var atrast daudz grāmatu par zirgiem). kaut vai tai pašā coursera org. paņemt kādu kursu:
https://www.coursera.org/course/equinenutrition
https://www.coursera.org/course/animalbehav
http://www.niid.lv/niid_search/program/2474?qy=&level_1=6&subject_2=621&location=Jelgava šie ir divreiz gadā, diezgan padārgi, toties dod sertifikātu. es jau nezinu, kāda tev pieredze, un nostāja attiecībā uz to visu (kas varētu būt atšķirīga pieeja no Dabas zirgiem)
*
[info]inese_tk at 2012-09-30 12:37 (Saite)
oi, tie Jelgavas kursi ir pilnīgi bezjēdzīgi. ir pazīstamas meitenes gājušas, tieši sertifikātu dēļ un gānījušas un špļaudījušās par visu ko tur pasniedz.
torentus lietoju, grāmatas par zirgiem man pilns kompis, šo to sūtu arī taustāmā formātā, bet ar lasīšanu nepietiek. tas, kas ir vajadzīgs visvairāk ir praktiskās nodarbības ar reāliem cilvēkiem, reāliem zirgiem un kāda reāla zinātaja vadībā. teorētiskā ziņā es esmu jau diezgan nopietni visu ko salasījusies un saizglītojusies :)
porcelāna lellīte
[info]neraate at 2012-09-30 12:41 (Saite)
nu tad tev jāsāk radis dresēt :)
*
[info]inese_tk at 2012-09-30 12:44 (Saite)
es jau viņu "dresēju" bet tās ir manas un viņa personīgās attiecības.

esmu domājusi arī moš mācīties psiholoģiju, kas it kā neliels solītis mani interesējošajā virzienā, bet cik esmu runājusi ar cilvēkiem, kas ir mācījušies psiholoģiju LV, visi ir teikuši ka tās programmas ir visnotaļ švakas un der tikai papīram.
porcelāna lellīte
[info]neraate at 2012-09-30 13:04 (Saite)
tā ir gan dzirdēts. bet varbūt var iečekot, vai kur kaimiņzemēs nenotiek apmācība tādā jomā, kas tiešām noderētu, jo dārgi tas būs jebkurā gadījumā, bet tev vismaz būs gana daudz laika, lai saprastu vai ir jēga.

no otras puses varbūt var mēģināt caur ES fondu naudu mēģināt piesaistīt lektorus, kas vismaz uz dažām dienām atbrauc uz semināru un pastāsta tiem, kam tiešām interesē
Previous Entry  Next Entry