sākšu ar atrunu, ka neesmu vegānis un pārskatāmā nākotnē negrasos par tādu kļūt. man tomēr simpatizē, ka cilvēki kaut nedaudz piedomā, ko īsti viņi sevī bāž iekšā. un šai ziņā vegāņi man dabiski tīk.
ja Tev sanāk laiks, paklausies šo sarunu ar Dr Viljamu Deivisu, “Meat Wheat is Murder”. viņš ir sarakstījis grāmatiņu, Wheat Belly, kurā postulē, ka modernie kvieši ir pulka neveselīgāki par parafinēto cūkuru. te vēl kādu brīdi var apskatīt šo izdevumu epub formātā. (lasīt, piemēram, ar Calibre — http://calibre-ebook.com/download ).
vēl jau bija pāris lietas, ko teikt, bet kap. druva vēcina savu izkapti virs manas galvas. priekā!
paldies. to, ka ar kviešiem kaukas nav īsti labi es ar perifēro redzi esmu piefiksējusi, tik pagaidām bijis slinkums vairāk iedziļināties. laikam jau jāsaņemas :)
es gan pēdējā laikā cenšos arī maizi ēst pēc iespējas mazāk un, ja ēdu, tad cenšos spiest uz rupeni. šobrīd vēl esmu uzkritusi uz galetēm maizes vietā, bet tas tāpēc, ka man ļoti patīk grauzt un kraukšķināt, bet čipsi ir pārāk sāļi, eļļaini un neatbilstoši manai filozofijai.
sākšu ar atrunu, ka neesmu vegānis un pārskatāmā nākotnē negrasos par tādu kļūt. man tomēr simpatizē, ka cilvēki kaut nedaudz piedomā, ko īsti viņi sevī bāž iekšā. un šai ziņā vegāņi man dabiski tīk.
ja Tev sanāk laiks, paklausies šo sarunu ar Dr Viljamu Deivisu, “
MeatWheat is Murder”.viņš ir sarakstījis grāmatiņu, Wheat Belly, kurā postulē, ka modernie kvieši ir pulka neveselīgāki par parafinēto cūkuru. te vēl kādu brīdi var apskatīt šo izdevumu epub formātā. (lasīt, piemēram, ar Calibre — http://calibre-ebook.com/download ).
vēl jau bija pāris lietas, ko teikt, bet kap. druva vēcina savu izkapti virs manas galvas. priekā!
es gan pēdējā laikā cenšos arī maizi ēst pēc iespējas mazāk un, ja ēdu, tad cenšos spiest uz rupeni. šobrīd vēl esmu uzkritusi uz galetēm maizes vietā, bet tas tāpēc, ka man ļoti patīk grauzt un kraukšķināt, bet čipsi ir pārāk sāļi, eļļaini un neatbilstoši manai filozofijai.