gandrīz nedēļa prom no mājām

Posted on 2012.01.05 at 12:36

Comments:


*
[info]inese_tk at 2012-01-05 14:41 (Saite)
nu 5x nedēļā cerēt uz citiem vedējiem tiešām varētu būt nu tā...
no pieturas līdz stallim Laima parasti nāk 40min, bet ja kas uzraksti viņai draugos un paprasi cik ilgi sanāk braukt un cik bieži viņu vecāki ved - Laima Grigorjeva.

Ariks un Radiks ar pagājšgad atbrauca feburāra sākumā uz DZ - abi divi pa taisno no staļļa, no Ekvi, kur pa dienu dzīvo ārā, uz nakti ved iekšā. un pagājšziema tak bija auksta un dziļi sniegota, turklāt Ariks ir salīdzinoši cienījama vecuma, turklāt viņam dzīvē visādi gājis un veselība pabojājusies... Volframs arī atbrauca ziemā, no staļļa. visi dzīvi, visi pa lielam veseli. nu labi, es Radim cīnos ar to klepu joprojām, bet tas jau nesākās pagājšziem. un man ir savas versijas par to kāpēc viņš vēl ir, lai arī ir palicis krietni reti dzirdams un mierīgāks.

ā nu vēl varu ieteikt čekot kolektīvās iepirkšanās portālu piedāvājumus autokursiem. ja ar naudām un laikiem sūdīgi, to var mierīgi iestiept laikā, lai nesit uzreiz pa kabatu - lēnām nokārtot teoriju un pēc tās nokārtošanas pusgada laikā ir jānokārto arī braukšana - kopumā var pamazām ņemties gadu... jo manliekas ka cilvēkam ar zirgu tiesības tomēr ir tāds kā must have :)
vilkate
[info]vilkate at 2012-01-05 14:46 (Saite)
Man jau ir kredīts par zirgu - kredīts par auto un vēl automašīnas uzturēšanas izdevumi tuvāko gadu laikā būs vienkārši neiespējams, kur nu vēl tāda summa skaidrā naudā. :) Ja vien nenoprecu kādu bagātu arābu. :D
*
[info]inese_tk at 2012-01-05 14:50 (Saite)
ai nu nevajag domāt no šī gala. mēs arī vispār necik netaisījāmies kļūt par mašīnas īpašniekiem, nemaz ar nevarējām to atļauties, bet mašīna par baltu velti nokrita kā no gaisa. pilnīgi necerēti un negaidīti un neplānoti. gadās taču visādi.
turklāt es nesaku, ka Tev uzreiz jāgādā auto, bet tiesības noderēs 100% :)
vilkate
[info]vilkate at 2012-01-05 15:05 (Saite)
Tur gan taisnība. :)
Parasti neesmu no tā gala domātāja, bet auto man vienmēr ir licies kaut kas tik šausmīgi baiss un nereāls, ka atļaujos. :D Tomēr tiesību nolikšana ir laba doma.
Pašlaik runāju ar renoo un ar viņu vismaz divas reizes nedēļā sanāktu. Sāk izskatīties jau pamazām cerīgāk. Divreiz-trīsreiz nedēļā pastaigāt pa mežu varētu arī atļauties, it sevišķi, ja vēl ar Laimu sanāktu kopā... Hmm. HMM!
vilkate
[info]vilkate at 2012-01-05 15:11 (Saite)
Eu!!! Es tikko atcerējos savu šīs nakts sapni, no kura bija palikušas tikai sajūtas, bet ne sižets, un kuru visu dienu nesekmīgi biju centusies atcerēties - bez jokiem! Kā nāku ārā no meža ar Snikeru, Tevi, Radiku, Anitru, Dorīti, Līgu un Fairu, vēl pāri pļavai jāpāriet un norunājam iet soļos, jo jāsāk atsoļot, un vispār esmu pārvākusies uz DZ un ir skaista vasaras diena, kad viss zied! :)
*
[info]inese_tk at 2012-01-05 16:49 (Saite)
:)))
Previous Entry  Next Entry