apple

Posted on 2011.08.21 at 20:58
Tags:
mums mājās pēkšņi ir ieradies nenormāls ābolu daudzums. 90% ir gatavi saldie vasaras āboli, kuri bojājas gaismas ātrumā un ir liekami lietā TŪLĪT.
jau iztēlojos sevi un savu ģimeni apraktus pūstošu ābolu kaudzē, ko ieskauj milzīgs laimīgu drozofilu mākonis.

Comments:


[info]chaika at 2011-08-21 21:34 (Saite)
jāvāra zapte!
*
[info]inese_tk at 2011-08-21 21:39 (Saite)
jā, bet zapte jāvāra ar cukuru - cukuru es negribu un mēs vispār zaptes baigi daudz nelietojam. tik cik pāris burkas pa ziemu izsmērējās retajās pankūku cepšanas reizēs. + enīvei, man pankūkas labāk garšo ar medu :)
[info]chaika at 2011-08-21 21:42 (Saite)
nubet neļausi taču sapūt!
sulā jau tos dzidros arī nevar. ābolplātsmaizēs vēl var.
man te mājās bija savārīti ievārījumi ar stēviju cukura vietā - es jau teiktu, ka diezkas nav (arī galīgi neesmu ievārījumu draugs), bet nu ja nu.
Strēlniece
[info]str at 2011-08-21 22:48 (Saite)
ābolkūkas katru dienu un ābolu pankūkas

un tadā
http://cetrassezonas.lv/lv/receptes/konservesana/recipe.php?id=39219
*
[info]inese_tk at 2011-08-22 00:20 (Saite)
ō, intrsanti. bet es nevaru iedomāties vietu, kur pakarinot to masu notecināties, viņā neieviestos mīļās, jaukās drozofilas :)
spriidiic
[info]spriidiic at 2011-08-22 07:56 (Saite)
jāspiež sula jātaisa mājas wīns
spriidiic
[info]spriidiic at 2011-08-22 08:02 (Saite)
a kaltēt moš var?
Previous Entry  Next Entry