šokolādes "saldējums"
Posted on 2011.07.11 at 22:08
mamma šodien nokāva vienu mazu ķirbīti sautējumam. sautējumā gan viss neaizgāja, tāpē vajadzēja izdomāt kur šo vēl izlietāt. izdomāju, ka šokolādes "saldējums" varētu nebūt slikta izvēle:
sablendē ķirbi ar banānu attiecībā apmēram 3 : 1, pieber kakao, pasaldina ar medu un liek tais speciālajos trauciņos saldētavā sasalt. tie trauciņi kā reiz tagad Rimītī maksā 49 santiņi, ja pareizi atceros.
tikko izvilku vienu nogaršošanai - nenormāli foršs tāds, turklāt ļoti patīkama un saldējumīga konsistence.
rekomendēju!
ja nu tā pļura nesalien trauciņos un paliek pāri, tad var noēst tāpatās, vai izmantot par saistvielu augļu-ogu salātiem.
un ja nu ikurāt nav ķirbīts pie rokas, var jau to pašu taisīt no tikai banāniem vai izmantot avokado. es vienkārši esmu milzīgā sajūsmā par to cik garšīgos veidos var dabūt iekšā svaigu, veselīgu un ļoti negaršīgu ķirbi.
p.s. iepriekšējais "saldējums" kas tika pildīts trauciņos bij ar medu sablendēti ķirši. arī ļoti garšīgi.
sablendē ķirbi ar banānu attiecībā apmēram 3 : 1, pieber kakao, pasaldina ar medu un liek tais speciālajos trauciņos saldētavā sasalt. tie trauciņi kā reiz tagad Rimītī maksā 49 santiņi, ja pareizi atceros.
tikko izvilku vienu nogaršošanai - nenormāli foršs tāds, turklāt ļoti patīkama un saldējumīga konsistence.
rekomendēju!
ja nu tā pļura nesalien trauciņos un paliek pāri, tad var noēst tāpatās, vai izmantot par saistvielu augļu-ogu salātiem.
un ja nu ikurāt nav ķirbīts pie rokas, var jau to pašu taisīt no tikai banāniem vai izmantot avokado. es vienkārši esmu milzīgā sajūsmā par to cik garšīgos veidos var dabūt iekšā svaigu, veselīgu un ļoti negaršīgu ķirbi.
p.s. iepriekšējais "saldējums" kas tika pildīts trauciņos bij ar medu sablendēti ķirši. arī ļoti garšīgi.