brūnajam labāk a) ņemt saldētus banānus; b) ņemt pēc iespējas zaļākus banānus
un vispār kūkai jādzīvojas pa ledusskapi. šitāda veida kūkas, ja taisa vakarā, tad ideāli ir atstāt uz nakti saldētavā un ta pāris stundas pirms ēšanas pārliek nesaldētavas nodalījumā atlaisties. nu vismaz man tā ir izdevies dabūt visideālāko konsistenci.
uztaisīju , jau arī nesagaidījusi:) sanāca baigi forša- ledusskapī pastāvēja gana ilgi. un ar meža zemenēm--mmmmm:) / es pie pamatnes masas pieliku rumu:)
ahh, nu ta labi, ka sanāca labi. es bij laukos un nebij internetā :)
es vispār uz tās mandeļu-dateļu pamatnes eksperimentālā kārtā lieku visu ko. sablendētas avenes ir ļoooti garšīgi, tad gan nesanāk tik smuka kūka, drīzāk ar karotīti jānoēd. bet lai turētos kopā visam ļoti palīdz zaļi banāni un arī svaigs ķirbis :)
/ man jau tā torte intresē- tas brūnais nav par šķidru ? netek ārā?
a) ņemt saldētus banānus;
b) ņemt pēc iespējas zaļākus banānus
un vispār kūkai jādzīvojas pa ledusskapi. šitāda veida kūkas, ja taisa vakarā, tad ideāli ir atstāt uz nakti saldētavā un ta pāris stundas pirms ēšanas pārliek nesaldētavas nodalījumā atlaisties. nu vismaz man tā ir izdevies dabūt visideālāko konsistenci.
sanāca baigi forša- ledusskapī pastāvēja gana ilgi.
un ar meža zemenēm--mmmmm:)
/ es pie pamatnes masas pieliku rumu:)
es bij laukos un nebij internetā :)
es vispār uz tās mandeļu-dateļu pamatnes eksperimentālā kārtā lieku visu ko. sablendētas avenes ir ļoooti garšīgi, tad gan nesanāk tik smuka kūka, drīzāk ar karotīti jānoēd. bet lai turētos kopā visam ļoti palīdz zaļi banāni un arī svaigs ķirbis :)