26

Posted on 2011.06.30 at 23:33

Comments:


Strēlniece
[info]str at 2011-07-01 12:05 (Saite)
apsveikumi:)

/ man jau tā torte intresē- tas brūnais nav par šķidru ? netek ārā?
*
[info]inese_tk at 2011-07-04 20:43 (Saite)
brūnajam labāk
a) ņemt saldētus banānus;
b) ņemt pēc iespējas zaļākus banānus

un vispār kūkai jādzīvojas pa ledusskapi. šitāda veida kūkas, ja taisa vakarā, tad ideāli ir atstāt uz nakti saldētavā un ta pāris stundas pirms ēšanas pārliek nesaldētavas nodalījumā atlaisties. nu vismaz man tā ir izdevies dabūt visideālāko konsistenci.
Strēlniece
[info]str at 2011-07-04 21:04 (Saite)
uztaisīju , jau arī nesagaidījusi:)
sanāca baigi forša- ledusskapī pastāvēja gana ilgi.
un ar meža zemenēm--mmmmm:)
/ es pie pamatnes masas pieliku rumu:)
*
[info]inese_tk at 2011-07-04 21:23 (Saite)
ahh, nu ta labi, ka sanāca labi.
es bij laukos un nebij internetā :)

es vispār uz tās mandeļu-dateļu pamatnes eksperimentālā kārtā lieku visu ko. sablendētas avenes ir ļoooti garšīgi, tad gan nesanāk tik smuka kūka, drīzāk ar karotīti jānoēd. bet lai turētos kopā visam ļoti palīdz zaļi banāni un arī svaigs ķirbis :)
Previous Entry  Next Entry