Posted by inese_tk on 2011.07.04 at 20:43
brūnajam labāk
a) ņemt saldētus banānus;
b) ņemt pēc iespējas zaļākus banānus
un vispār kūkai jādzīvojas pa ledusskapi. šitāda veida kūkas, ja taisa vakarā, tad ideāli ir atstāt uz nakti saldētavā un ta pāris stundas pirms ēšanas pārliek nesaldētavas nodalījumā atlaisties. nu vismaz man tā ir izdevies dabūt visideālāko konsistenci.
a) ņemt saldētus banānus;
b) ņemt pēc iespējas zaļākus banānus
un vispār kūkai jādzīvojas pa ledusskapi. šitāda veida kūkas, ja taisa vakarā, tad ideāli ir atstāt uz nakti saldētavā un ta pāris stundas pirms ēšanas pārliek nesaldētavas nodalījumā atlaisties. nu vismaz man tā ir izdevies dabūt visideālāko konsistenci.