nū, ja Tu izlasītu šo ierakstu līdz beigām, tad zinātu atbildi :) bet mēs cenšamies cik spējam vairāk ēst visu ko svaigu un asimilēt ēdienkartē visādas raw lietas.
Manā ēdienkartē kopš pavasara sākuma (t.i., kādas 2 vai mazliet vairāk nedēļas) ļoti lien austrumu garšas, nu, tādas ķīniešu, tajiešu, japāniešu.. Un vēl - brokoļi! kp gan tie diez ko negaršo, taču man traki kārojas.
ja jau cepju katliņā sīpolus un vāru ķirbīti, ta jau neesam vēl pārgājuši svaigēšanā. bet ir doma vasarā kaukad pamēģināt kādu laiku. nu kad visādi zaļumi vairāk būs pašiem saauguši. par gandrīz vegāniem gan esam kļuvuši. neko vispār no piena produktiem negribas. sieru vēl pērkam un ēdam bišķi, bet liekas tāds smags un ķepīgs. ā nu man vēl citreiz gribas to mango lassi (ir tāda maza, padārga burciņa ar jogurta dzērieniņu nopērkama). un cenšamies no cukura maksimāli izvairīties. toties banāni tērējas nenormālos daudzummos. es pat eju uz tirgu un pērku pa lēto puvekļus, kurus pēc tam saldēju un ta pēc vajadzības velku ārā.
nu nezinu, nezinu vai tik traki. piena produktus, neskaitot sieru, es allažiņ esmu patērējusi ļoti minimāli. olas tāpat. ja neskaita svaigēdāju recepšu absorbēšanu un līkuma mešanu cukuram, ta mūsu ēdienkarte īpaši neatšķiras no agrākās :)
Nu, redz, man daudzas (drošvien, ka absolūtais vairākums) svaigēšanas receptes ir kaut kas tāds, kas Tev varētu būt gaļas ēdienu receptes. Tāpēc, ka tās pārsvarā sastāv no lietām, kuras vai nu neēdu, vai nu neēdu tādā veidā - domāju, ka Tu sen zini, ka, piemēram, svaigi dārzāji priekš manis ir bubulis. Izņemot tomātus un mazliet gurķus. :D Savukārt daudzas lietas, kuras Tev nea, man ir gaužām tīkamas.
Bet patiešām, ja mēs nolemtu kur ieturēt maltīti, nez kādai tai būtu jābūt, lai gan Tu, gan es varētu ēst to, ko ēdam?
Nemaz jau arī tā neuztraucos, tikai iedomājos par to, ka gandrīz vairs nav ēdienu, kurus mēs abas ēdam, nu, tādu, kas ir gan vienas, gan otras ēdienkartē.
Zupai drošvien vainas nav, bet gan man ir - ķirbju zupas arī ir bubulis. Ķirbis man liekas labs tikai pankūkās, vai mazliet kompotā. :D
Kārlim starp citu arī riebjas ķirbis, bet zupu un kūku ēda gardu muti, jo ne viena, ne otra vispār necik negaršo ķirbīgi. man pašai ķirbīgums diezgan riebjas.
bet mēs cenšamies cik spējam vairāk ēst visu ko svaigu un asimilēt ēdienkartē visādas raw lietas.
Manā ēdienkartē kopš pavasara sākuma (t.i., kādas 2 vai mazliet vairāk nedēļas) ļoti lien austrumu garšas, nu, tādas ķīniešu, tajiešu, japāniešu..
Un vēl - brokoļi! kp gan tie diez ko negaršo, taču man traki kārojas.
par gandrīz vegāniem gan esam kļuvuši. neko vispār no piena produktiem negribas. sieru vēl pērkam un ēdam bišķi, bet liekas tāds smags un ķepīgs. ā nu man vēl citreiz gribas to mango lassi (ir tāda maza, padārga burciņa ar jogurta dzērieniņu nopērkama).
un cenšamies no cukura maksimāli izvairīties.
toties banāni tērējas nenormālos daudzummos. es pat eju uz tirgu un pērku pa lēto puvekļus, kurus pēc tam saldēju un ta pēc vajadzības velku ārā.
Savukārt daudzas lietas, kuras Tev nea, man ir gaužām tīkamas.
Bet patiešām, ja mēs nolemtu kur ieturēt maltīti, nez kādai tai būtu jābūt, lai gan Tu, gan es varētu ēst to, ko ēdam?
es nesaprotu par ko Tu uztraucies
Zupai drošvien vainas nav, bet gan man ir - ķirbju zupas arī ir bubulis. Ķirbis man liekas labs tikai pankūkās, vai mazliet kompotā. :D